« Takaisin

Koululaisliikenteen järjestelyt 9.8. alkaen Polvijärven keskustassa

Koululaisliikenteen järjestelyt 9.8. alkaen Polvijärven keskustassa

Polvijärven kunnan torialueen ja bussilaiturialueen remontti ei ehdi valmiiksi 9.8. koulujen alkuun. Tämän vuoksi koululaisliikenne kulkee seuraavasti:

  1. Bussit jättävät aamulla ja noutavat iltapäivällä koululaiset A-talon takaiselta asvalttialueelta. Normaali jättöpaikka, mutta nyt myös lähtöpaikka siihen saakka, kunnes laiturialue on asvaltoitu. Bussit poistuvat hiekkakentän kautta normaalisti.
     
  2. Koulutaksit jättävät aamulla ja noutavat iltapäivällä A-talon seinustan huoltotietä käyttäen, tulevat sivistysviraston liittymästä ja poistuvat huoltotien liittymästä pyörätelineiden ohi.
     
  3. Huom! Mikäli huoltajat tuovat tai hakevat koululaisia omilla autoilla, niin saattoliikenne ajetaan Polvijärventien kauppojen parkkipaikoille. Huoltaja huolehtii turvallisen tienylityksen suojatiellä. Remontin vuoksi A-talon takainen alue sekä kirjaston seinusta tarvitaan bussien ja taksien joustavaan ja turvalliseen liikennöintiin, eikä sinne sen vuoksi saa ajaa muuta liikennettä. Pysäköinnit estävät bussien ja taksien kulkemisen ja lähdöt sekä peruuttamiset aiheuttavat vaaratilanteita koululaisille. Hiekka-alueella on myös työmaaliikennettä.

Kuten aiempinakin vuosina, A- ja B-talon välinen parkkipaikka on varattu henkilökunnan ja lukiolaisten ajoneuvoille, joten sinne ei voi edelleenkään ajaa saattoliikennettä. Kapealla väylällä on kävelijöitä, pyöräilijöitä ja autoja, siksi liikenne kulkee aamuisin vain yhteen suuntaan.

Koulukuljetusasioihin liittyvissä lisäkysymyksissä tiedusteluihin vastaa:
Hallintosihteeri Leena Hallikainen
leena.hallikainen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6203