« Takaisin

Kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnot muuttuivat - palkinnon saajaa ehdotetaan vastedes omalla lomakkeella, ehdotuksen voi tehdä myös sähköisesti Miunpalveluissa

Kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkinnot muuttuivat - palkinnon saajaa ehdotetaan vastedes omalla lomakkeella, ehdotuksen voi tehdä myös sähköisesti Miunpalveluissa

Polvijärven sivistyslautakunta on muuttanut vuosittaisten kulttuuri-, urheilu- ja vapaaehtoistyön palkintojen hakutapaa sekä myöntämisperusteita.

Sivistyslautakunta on palkinnut perinteisesti vuoden lopulla kuntalaisten sekä paikallisyhdistyksien ja -järjestöjen ehdottamia kulttuurin, liikunnan ja vapaaehtoistyön parissa ansioituneita polvijärveläisiä.

Aiemmin palkinnon saajaa on voinut ehdottaa vapaamuotoisella hakemuksella, mutta nyt palkittavaa tulee ehdottaa omalla lomakkeella.

- Hakemukset olivat hyvin kirjavia, mikä teki niiden käsittelystä hankalaa. Yhtenäisellä lomakkeella helpotamme ehdotusten läpikäyntiä huomattavasti, toteaa vs. sivistysjohtaja Katja Kajava-Huhta.

Tänä vuonna palkinnon saajia voi myös ehdottaa sähköisesti Miunpalvelut.fi-palvelun kautta. Lomaka löytyy  osoitteesta https://miunpalvelut.fi/polvijarvi/liikunta-kulttuuri-ja-vapaa-aika nimellä "Ehdotus urheilijan tai kulttuurin ja vapaaehtoistyön palkitsemisesta". Ehdottajan täytyy tunnistautua palveluun esimerkiksi omilla pankkitunnuksilla, jonka jälkeen voi käydä täyttämässä ehdotuslomakkeen ja lähettää sen eteenpäin.

Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa käytössä kaksi palkintoluokkaa: urheilupalkinto ja kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkinto. Urheilupalkintoja myönnetään yhdeksän erilaista, kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkintoja myönnetään kumpiakin kaksi. Jokaiselle palkinnolle on kirjattu omat palkitsemisperusteensa.

Myös perinteiset esinepalkinnot jäävät nyt historiaan. Palkitut saavat jatkossa rahapalkinnon sekä erillisen diplomin. Rahapalkinnot ovat suuruudeltaan 50–150 €.

Tarkemmat palkitsemisperusteet sekä ehdotuslomakkeet löytyvät Polvijärven kunnanvirastolta (os. Polvijärventie 15) ja kunnan verkkosivuilta.

Vuoden 2018 urheilu- sekä kulttuuri- ja vapaaehtoistyön palkintojen saajia voi ehdottaa 30.11.2018 asti. Täytetyt ehdotuslomakkeet jätetään määräpäivään mennessä sivistyslautakunnalle osoitteeseen Koulutoimisto, Polvijärventie 15, 83700 Polvijärvi tai sähköpostilla koulutoimisto@polvijarvi.fi.

Ehdotuslomakkeet:
Kulttuurin ja vapaaehtoistyön palkintohakemus
Urheilijan palkintohakemus

Palkitsemisperusteet:
Kulttuurin ja vapaaehtoistyön palkitsemisperusteet
Urheilijan palkitsemisperusteet

Sähköinen ehdotuslomake:
https://miunpalvelut.fi/polvijarvi/liikunta-kulttuuri-ja-vapaa-aika

Lisätietoja:

Vs. sivistysjohtaja Katja Kajava-Huhta
katja.kajava-huhta@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 630