« Takaisin

Polvijärven kunta harkitsee Turvalan myyntiä – keittiö-, kiinteistönhuolto- ja siivoushenkilöstöä koskeva yhteistoimintamenettely aloitettu

Polvijärven kunta harkitsee Turvalan myyntiä – keittiö-, kiinteistönhuolto- ja siivoushenkilöstöä koskeva yhteistoimintamenettely aloitettu

Polvijärven kunnassa on käynnistetty keittiö-, kiinteistönhuolto- ja siivoushenkilöstöä koskeva yhteistoimintamenettely 28.8.2018.

Yhteistoimintamenettely on aloitettu, koska Attendo Oy on tarjoutunut ostamaan Toimintakeskus Turvalan ja rakentamaan sen välittömään läheisyyteen uuden nykyaikaiset määräykset täyttävän palvelutalon ja valmistuskeittiön.

Työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa annetun lain mukaan työnantajan ja henkilöstön välisessä yhteistoiminnassa tulee käsitellä asiat, jotka koskevat liikkeenluovutusta tai joilla voi olla vaikutuksia henkilöstön asemaan.

Keittiöhenkilöstö siirtyisi Attendo Oy:lle liikkeenluovutuksella vanhoina työntekijöinä uuden rakennuksen valmistuessa. Siihen saakka toiminta jatkuisi entisellään.

Mahdollinen kauppa ei koske vuonna 2010 rakennettua terveyskeskusta.

Kiinteistöhuollon ja siivouspalveluiden henkilöstön tehtävät on mahdollista järjestellä uudelleen siten, että ketään vakinaista ei kaupan vuoksi irtisanota.

Kaupan toteutuessa yhteistoimintamenettelyä jatketaan ja yksityiskohdista neuvotellaan myöhemmin. Kunnanhallitus käsittelee kauppaa syyskuun lopussa.


Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Jari Tuononen
jari.tuononen@polvijarvi.fi
puh. 040 104 6001