« Takaisin

Polvijärven remontoitu tori avataan uudenvuoden juhlassa 31.12.

Polvijärven remontoitu tori avataan uudenvuoden juhlassa 31.12.

Vuosi 2019 vastaanotetaan Polvijärven torilla viime vuotiseen tapaan Polvijärven Yrittäjät Ry:n  järjestämässä uudenvuoden juhlassa maanantaina 31.12. klo 18–21.

Tapahtuman järjestelyihin osallistuvat myös Polvijärven kunta yhdessä kunnan ja paikallisten yritysten kanssa

Tänä vuonna tapahtumaan liitetään myös Polvijärven remontoidun torin ja upouuden torilavan avajaiset. Kesän alusta asti remontissa ollut torialue valmistuu uuteen vuoteen mennessä.

Viime vuonna järjestetty uudenvuoden tapahtuma sai sen verran hyvän vastaanoton, että Polvijärven Yrittäjät Ry:lle oli itsestään selvää, että juhlallisuudet pistetään pystyyn myös tänä vuonna. Tällä kertaan ohjelmaan on panostettu.

- Viimeksi sitä kaivattiin, joten nyt sitä tarjotaan. Alkuillasta DJ-Pete eli Petri Hirvonen soittaa levyjä, ja luvassa on myös yhteislaulua ja musiikkitietovisaa. Petri myös toimii illan seremoniamestarina. Kello 19:45 torilavalla taas aloittaa Pate Friman ja Juliana Vehviläinen duo, ja kello 21 tapahtuma huipentuu Lämpö Kuningas Oy:n järjestämään ilotulitukseen, kertoo yhdistyksen tiedottaja – ja piakkoin uusi puheenjohtaja – Jesse Kuronen.

Tyhjin vatsoin ei torilla myöskään tarvitse iltaa viettää. Polvijärveläiset yrittäjät näet tarjoavat illan aikana torilla ilmaiseksi paistettua makkaraa, nokipannukahvia sekä kuumaa mehua.

Viime uutenavuotena Polvijärvellä nähty ilotulitus herätti laajalti ihastusta, eikä tällä kertaa nähtävä valonäytös kalpene sen rinnalla. Viime vuonnakin ilotulituksesta vastannut Suomen Ilotulitus Oy:n pyroteknikko Jarkko Ahonen lupaa tarjoilevansa todellisen valospektaakkelin, jota kelpaa tulla katsomaan.

- Haluan ylittää itseni jokaisella keikalla. Jos viime vuonna ilotulitus oli hyvä, tällä kertaa se on vähintään tuplasti parempi, hän vakuuttaa ja lisää:

- Nyt mukana on myös musiikkia: jokainen manuaalisesti laukaistava ilotulite synkataan taustalla kuuluvan musiikin tahtiin. Ilotulitus kestää vajaat 5 minuuttia, mutta on sitäkin mahtipontisempi.


Lisätietoja:

Polvijärven Yrittäjät Ry
Jesse Kuronen
Puh. 050 536 0550
jesse.kuronen@telemail.fi

Kunnanjohtaja
Jari Tuononen
Puh. 040 104 6001
jari.tuononen@polvijarvi.fi  

Pyroteknikko
Jarkko Ahonen
Puh. 040 523 4591
jarkko.ilotulitus@gmail.com