« Takaisin

Polvijärven remonttikesä sujui ongelmitta – vapaa-aikatalo, paloasema ja torialue valmistunevat aikataulussa

Polvijärven remonttikesä sujui ongelmitta – vapaa-aikatalo, paloasema ja torialue valmistunevat aikataulussa

Polvijärvellä meneillään olevat peruskorjaukset ja remontit sujuivat kesällä 2018 ilman ongelmia: palo-aseman ja vapaa-aikatalon valutyöt on jo tehty ja alueen asvalttityöt ovat loppusuoralla. Paloaseman arvioidaan valmistuvan vuoden vaihteeseen ja vapaa-aikatalon tammikuun loppuun mennessä.

Polvijärven kesää värittäneet mittavat rakennus-, peruskorjaus ja kunnostustyöt ovat edenneet mallik-kaasti. Vapaa-aikatalon ja paloaseman peruskorjaukset sekä torialueen remontti ovat sujuneet ongelmit-ta ja aikatauluissa on pysytty, kertoo vs. tekninen johtaja Ari Soikkeli.

- Kesä sujui työmailla oikein hyvin, ja jokaista remonttia on päästy viemään eteenpäin hyvässä tah-dissa. Helteet olivat meille jopa eduksi: keskustassa tehtiin paljon maanrakennustöitä, ja niitä pys-tyttiin jatkamaan kuivan sään ansiosta keskeytyksettä läpi kesän.

Vapaa-aikatalon, paloaseman ja torin ympäristö näyttää vielä tässä vaiheessa maallikon silmään yhdeltä mylläkältä. Soikkeli kuitenkin vakuuttaa, että paljon on saatu jo tehdyksi.

- Piha-alueet alkavat pikkuhiljaa valmistua, vapaa-aikatalon lattia ja paloaseman seinät on valettu ja kirjaston ympäristö on asvaltoitu, hän luettelee.

Tehtävää toki riittää pitkälle loppuvuoteen. Torialue asvaltoida viikon 41 aikana, torille tulevan esiintymis-lavan pohja tehdään ensi viikolla ja itse lava valmistunee syystalvella.

- Räätälintie taas asvaltoidaan vasta ensi keväänä. Linja-autoasema siirretään vanhalta paikalta Polvijärventie 9:stä uuteen paikkaan kirjaston viereen vuoden loppuun mennessä, Soikkeli lisää

Rakennustöiden yhteydessä on myös päätetty toteuttaa kuntalaisten toive kuivan maan matonpesupaikasta.

- Sellaiselle on nyt suunniteltu paikka paloaseman läheisyyteen. Pesupaikka on käyttövalmis ensi kesänä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että sekä paloasema, vapaa-aikatalo ja tori valmistuvat aikataulujensa mukai-sesti. Soikkeli arvioi paloaseman valmistuvan vuoden vaihteen paikkeilla ja vapaa-aikatalon tammikuun loppuun mennessä. Torialueen hän taas arvioi olevan täysin valmis vuoden lopulla.


Lisätietoja:
Vs. tekninen johtaja Ari Soikkeli
Puh. 040 104 6307
ari.soikkeli@polvijarvi.fi