« Takaisin

Selkäsalmen kunnostetun venerannan ja grillikatoksen avajaiset 16.8.

Selkäsalmen kunnostetun venerannan ja grillikatoksen avajaiset 16.8.

Ajankohta: Torstai 16. elokuuta klo 18-20
Paikka: Selkäsalmen sillan läheisyydessä, Kinahmontie 22

Kyläläiset, kuntalaiset, kesäasukkaat ja matkailijat, tulkaa viettämään kesäiltaa kanssamme kunnostetussa Selkäsalmen venerannassa ja tutustumaan vastavalmistuneeseen, kaikille yhteiseen grillikatokseen!

Kinahmon kylällä sijaitseva Selkäsalmen veneenlaskupaikka ja veneranta on suosittu rantautumis- ja heittokalastuspaikka. Viime kevään ja kuluvan kesän aikana aiemmin pahoin pusikoitunut rantaympäristö on nyt raivattu, aluetta on kunnostettu ja uusi grillikatos rakennettu Vetävä Polvijärvi -hankkeen nimissä yhteistyössä Kinahmon kyläyhdistyksen ja paikallisten toimijoiden kanssa. Venerannassa 16. elokuuta klo 18-20 pidettävässä kaikille avoimessa avajaistilaisuudessa on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan uudistuneeseen rantaan.

Illan aikana esiintyy muusikko Marko Jolkkonen, ja kunnanjohtaja Jari Tuononen sekä Vetävä Polvijärvi -hankevetäjä Jarkko Antikainen lausuvat muutaman sanan. Illalla tarjotaan maksutta marttojen leipomia suolaisia leivonnaisia sekä paistettua Liha-Aitan makkaraa. Koskipirtti tarjoaa kahvituksen.

Lämpimästi tervetuloa!