« Takaisin

Työ ja tekijät kohtaavat Työtärskyillä 19.9. klo 9–15!

Työ ja tekijät kohtaavat Työtärskyillä 19.9. klo 9–15!
Työnhakija; kaipaatko neuvoja työnhakuun, haluatko laajentaa verkostojasi, harkitsetko alanvaihtoa tai haluaisitko tietää eri koulutusvaihtoehdoista?

Työnantaja; tarvitsetko osaavaa työvoimaa, kiinnostaako yrittäjille tarjottavat tukimuodot, haluatko jakaa kokemuksiasi muiden työnantajatahojen kanssa?

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Tervetuloa Polvijärven koulukeskuksen B-talon aulaan keskiviikkona 19.9. klo 9-15 Työtärskyt -työllisyystapahtumaan!

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Työtärskyillä työnhakija kohtaa työnantajia ja rekrytointifirmojen edustajia sekä Riverian uraohjaajan, joka kertoo ammatillisesta koulutuksesta. Polvijärven työllisyyspalvelut kertoo lisätietoa mm. palkkatuesta, kuntouttavasta työtoiminnasta ja Paja Breikin toiminnasta.

Työnantaja taas tapaa potentiaalisia työntekijöitä, saa neuvoja työntekijöiden
löytämiseen ja palkkaamiseen sekä kuulee työnantajakokemuksia palkkatuetuista työntekijöistä. Paikalla oleva Te-yrityspalveluiden asiantuntija kertoo yrityksille tarjottavista palveluista ja tukimuodoista.

Tapahtumassa paikalla on myös mm. Ohjaamo, etsivä nuorisotyöntekijä, KAJO-hankkeen edustaja, Josek Oy ja Siun sote (Huom! Siun soten edustaja tavattavissa vain klo 9-10).

Tule verkostoitumaan ja mahdollisesti löytämään unelmiesi työntekijän tai työnantaja! Tervetuloa unelmatreffeille!


Lisätietoa:
Työllisyyskoordinaattori Anne Purmonen
Puh. 040 104 6207
anne.purmonen@polvijarvi.fi

Pohjois-Karjalan työllisyystoimijat järjestävät elo-syyskuussa työllisyyden teemaviikot, joiden toteutuksesta vastaavat kunnat, työllisyyshankkeet, te-toimisto ja Riveria. Työllisyysviikkojen aikana järjestetään erilaisia työllisyystapahtumia eri puolilla maakuntaa.

Tutustu Pohjois-Karjalan työllisyysviikkojen tapahtumiin osoitteessa www.pksotu.fi/tyollisyysviikot