« Takaisin

Tiedote: huutokauppakeisari Aki Palsanmäki meklaa kunnan järjestämän huutokaupan 22.4.

Tiedote: huutokauppakeisari Aki Palsanmäki meklaa kunnan järjestämän huutokaupan 22.4.

Polvijärven kunta järjestää sunnuntaina 22. huhtikuuta klo 12 huutokaupan, jossa myydään kunnan käytöstä poistettua ja ylimääräiseksi kertynyttä tavaraa.

Meklariksi huutokauppaan saapuu tv:stä tuttu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki, mukana ovat myös tutut aisaparit Heli sekä Markku.

Huutokauppa pidetään Polvijärven vapaa-aikatalolla osoitteessa Räätälintie 6. Näyttötunnit ovat vapaa-aikatalolla lauantaina 21.4. klo 12–14 ja sunnuntaina 22.4. klo 11–12. Osa myytävistä tavaroista valokuvataan ja laitetaan nähtäville Polvijärven kunnan Facebook-sivuille viikon 16 aikana.

Alkujaan huutokaupan tarkoituksena oli myydä vapaa-aikatalon irtaimistoa toukokuussa alkavan talon peruskorjauksen tieltä. Sittemmin myytävät laajennettiin koskemaan myös muuta kunnalle tarpeettomaksi käynyttä tavaraa.

Huudettavana on muun muassa huonekaluja, kodinkoneita, vanhoja kuntosalivälineitä ja pientavaraa. Myydyt tavarat annetaan ostajille huutokaupan jälkeen. Osa irtaimistosta luovutetaan eteenpäin vasta 7.5. vapaa-aikatalon peruskorjauksen alkaessa. Vapaa-aikatalolla on huutokaupan aikana myytävänä makkaraa sekä kahvia.

Huutokauppa aiheuttaa muutoksia vapaa-aikatalon liikennejärjestelyihin. Vapaa-aikatalon pysäköintialue on poissa yleisestä käytöstä 21.– 22.4. välisenä aikana. Räätälintie suljetaan huutokaupan ajaksi ja rauhoitetaan tavaranhakuliikenteelle tapahtuman jälkeen.

Yleisöä pyydetään jättämään autonsa Polvijärven torin, kirjaston, koulukeskuksen ja vanhan kunnantalon merkatuille pysäköintialueille. Alueelle järjestetään liikenteenohjausta helpottamaan pysäköintiä.

 

Lisätietoja antaa:

Päivi Hyytiäinen
Nuoriso-ohjaaja
paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi
puh. 040 104 6208