« Takaisin

Tiedote: Polvijärvi-päivien suunnitteluilta 14.2.

Tiedote: Polvijärvi-päivien suunnitteluilta 14.2.

Kunta kutsuu paikalliset järjestöt ja yrittäjät yhteen ideoimaan ja suunnittelemaan ensi kesän Polvijärvi-päiviä ystävänpäivänä 14.2.

Polvijärveläisille yhdistyksille, seuroille ja yrityksille tarkoitettu suunnitteluilta järjestetään koulukeskuksen ruokalassa klo 18, kahvitarjoilu alkaa jo klo 17.30.

Polvijärvi-päivien vetovastuu on perinteisesti ollut kunnalla sekä Polvijärvi-Seura ry:llä. Järjestöjen edustajia ja yrittäjiä kannustetaan lähtemään mukaan ideointiin sekä tapahtumaorganisointiin, jotta tekijäkaartille saataisiin entistä leveämmät hartiat. Kunnanjohtaja Jari Tuonosesta tämä on erinomainen tilaisuus päästä vaikuttamaan Polvijärvi-päivien sisältöön ja toteutukseen ilman, että siitä koituu kohtuutonta taakkaa kenellekään.

"Kunta hoitaa tapahtumajärjestelyiden koordinoinnin ja ideoiden toteuttamisen seurannan," hän kertoo.

Torialueen ollessa ensi kesän poissa käytöstä kunnostustöiden vuoksi Polvijärvi-päivien toritapahtumat järjestetään koulukeskuksen pysäköintialueella.

"Paikan vaihtuessa koimme tapahtuman kehittämiselle olevan myös sijaa. Lisäksi koulukeskuksen läheisyydessä pystytään hyödyntämään jouhevammin esimerkiksi yläkoulun aulatilaa, auditoriota sekä ruokalaa Polvijärvi-päivien ohjelmaa silmällä pitäen."

Tuononen korostaa, ettei tarkoituksena ole pyyhkiä pois päivien perinteitä, vaan pikemminkin tuoda niiden rinnalle jotain uutta ja raikasta.

"Toivomme, että ihmiset esittäisivät rohkeasti uusia kehitysideoita päivien suhteen. Olisi hienoa saada useita järjestöjä ja yrityksiä mukaan toteuttamaan monipuolista ja tapahtumarikasta loppukesän juhlaa"

Perinteikkäät Polvijärvi-päivät on järjestetty vuodesta 1971 lähtien heinäkuussa Polvijärven torilla. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 19.–22.7.Lisätietoja antaa:

Kunnanjohtaja Jari Tuononen
jari.tuononen@polvijarvi.fi
puh. 040 104 6001