« Takaisin

Tiedote: Vapaa-aikatalon huutokaupan tuotot käytetään polvijärveläisten yhteiseen hyvään

Tiedote: Vapaa-aikatalon huutokaupan tuotot käytetään polvijärveläisten yhteiseen hyvään

Sunnuntaina 22.4. Polvijärven vapaa-aikatalolla pidetty huutokauppa osoittautui menestykseksi monella mittarilla.

Yleisöstä ei ollut puutetta, sillä huutokauppakeisari Aki Palsanmäen meklaama huutokauppa veti parhaimmillaan vapaa-aikataloon lähemmäs 800 kävijää, kertovat tapahtumajärjestelyissä mukana olleet vapaa-aikasihteeri Sirpa Halonen ja nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen.

Kävijätavoitteet ylitettiin kirkkaasti. Saamamme palaute on ollut lähes pelkästään myönteistä, mikä ilahduttaa myös meitä järjestäjiä, he lisäävät.

Itse huutokauppakin osoittautui menestyksekkääksi. Kaikki myyntiin laitetut tavarat löysivät uuden omistajan, kommentoi vs. tekninen johtaja Ari Soikkeli.

Tavarat saatiin myytyä hyvään uloskantohintaan, liikennejärjestelyt ja liikenteenohjaus toimivat ja ihmiset olivat tyytyväisiä ja hyvällä mielellä. Emme osanneet edes odottaa huutokaupan sujuvan näin hyvin, hän hehkuttaa.

Huutokaupan tarkoituksena ei ollut tavoitella voittoa, ja kaikki tavarat myytiinkin sunnuntaina ilman pohjahintaa. Nyt saadut tuotot taas halutaan käyttää kuntalaisten hyvinvointiin.

Henki tapahtuman aikana oli koko ajan erittäin hyvä. Se kannustaa myös meitä miettimään, mitä kaikkea voisimme kuntalaisille jatkossa järjestää, sillä tällaisille tapahtumille näyttää olevan paikkansa Polvijärvellä, sunnuntaina huutokaupassa myös vieraillut kunnanjohtaja Jari Tuononen sanoo.

Päätimmekin, että huutokaupasta saadut tuotot käytetään polvijärveläisten hyväksi johonkin yhteiseen hyvään. Mihin tuotto sitten käytetään, siitä kysymme myös kuntalaisten mielipidettä myöhemmin tänä vuonna, hän lupaa.
 

Lisätietoja:

Kunnanjohtaja Jari Tuononen              Vs. tekninen johtaja Ari Soikkeli
jari.tuononen@polvijarvi.fi                     ari.soikkeli@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6001                                 Puh. 040 104 6307    

Vapaa-aikasihteeri Sirpa Halonen      Nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi                   paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204                                 Puh. 040 104 6208