« Takaisin

Tiedote: Väliaikainen kuntosali otetaan käyttöön Ahertajantiellä toukokuun alussa

Tiedote: Väliaikainen kuntosali otetaan käyttöön Ahertajantiellä toukokuun alussa

Toukokuussa alkava vapaa-aikatalon peruskorjaus sulkee myös talossa sijaitsevan kuntosalin ovet 30.4. alkaen. Polvijärven tekninen toimi on etsinyt korvaavia tiloja väliaikaisesti sulkeutuvalle kuntosalille.

Vapaa-aikatalon kuntosalin korvaavat tilat ovat Ahertajantie 5:ssä Teollisuusalueella, entisen Vuolerin hallin tiloissa.

Tilat otetaan käyttöön 7.5. Kuntosali toimii hallissa siihen saakka, kunnes vapaa-aikatalon peruskorjaus on vuoden loppuun mennessä ohi. Myös väliaikainen kuntosali on käyttäjille maksuton.

Väliaikaiseen kuntosaliin pääsee henkilökohtaisesti lunastettavalla avaimella, joita saa vapaa-aikatoimistosta. Huomioitavaa on, että myös vapaa-aikatoimisto löytyy uusista tiloista maanantaista 7.5. alkaen, osoitteesta Räätälintie 5D 15, (entinen opettajien asuntola, D-rappu).

Avaimen kuntosalille saa 20 euron avainpanttia vastaan henkilökohtaisella kuittauksella. Jos käyttäjällä on palauttaa käytössään ollut vapaa-aikatalon entinen avain josta on maksanut jo 20 euron panttimaksun, uuden avaimen saa samalla panttimaksulla. Tällöin vapaa-aikatalon avain on palautettava uutta avainta lunastettaessa.

Käyttäjiä pyydetään noudattamaan järjestyssääntöjä myös väliaikaisella kuntosalilla. Jos tilassa ilmenee ilkivaltaa tai väärinkäyttöä, tila suljetaan välittömästi.

Ennen muuttoa vapaa-aikatalon kuntosali on suljettu seuraavina ajankohtina:

  • 19.–22.4. huutokauppajärjestelyjen vuoksi.
    Huom! Joensuun Seutuopiston maksettu kuntosalivuoro on torstaina 19.4. käytössä.
     
  • 30.4.–6.5. kuntosalin muuttaessa uusiin tiloihin.

 

Lisätietoja:

Sirpa Halonen
Vapaa-aikasihteeri
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
puh. 040 104 6204