Polvijärvi-blogi

Polvijärven kunnan blogissa käsitellään niin suuria kuin pieniäkin kuntaa ja kuntalaisia koskevia, ajankohtaisia aiheita.

« Takaisin

Haluatko tukahduttavan tylsän kesän? Jätä silloin Polvijärvi välistä!

Haluatko tukahduttavan tylsän kesän? Jätä silloin Polvijärvi välistä!

 

Eikö Polvijärven kesä ole pelkästään autioita katuja ja peltomaisemaa? Maitotilan kyltin kitinää tuulessa ja hiekkatien pöllyämistä yksinäisen auton jäljiltä. Seurana vain peltoja laiskasti laiduntavat lehmät ja auringon paahteessa hitaasti pörräävät kärpäset. Seesteinen maalaistunnelma ei ole ainoa mitä kesällä on tarjota, joten päästimme ääneen nuoret ja kysyimme heiltä, millainen Polvijärven kesä oikeasti on.

”Kesä on varmasti sitä parasta aikaa useammille, mutta luulen, että Polvijärvi nauttii ja hyötyy siitä ehkä eniten. Tuntuu, että aina kesäisin Polvijärvi herää henkiin ja ihmisiä alkaa virrata tänne. Monet tulevat kaupungista mökille ja täällä näkee usein myös uusia kasvoja. Jotkut tulevat jopa ulkomailta asti käymään täällä Polvijärvellä.”

”Olen juuri saanut ajokortin ja Polvijärvi on mitä parhain paikka alkaa tutustua siihen liikenteen kulkuun. Täällä on sopivan rauhallista, ei ole ruuhkia eikä vilkasta liikennettä. Se jos mikä tekee ainakin näin alussa siitä ajamisesta kivaa ja sujuvaa.”

”Siisti homma Polvijärven kesässä on myös kesätyömahdollisuudet. Täällä on laaja kattaus paikkoja, mihin voi kunnan kautta päästä töihin. Se on hieno juttu, että kunta auttaa nuoria kerryttämään työkokemusta. Mukana tulee myös ihan hyvän kokoinen taskuraha.”

”Polvijärvellä on kesällä 2018 mukavaa toimintaa, jotka luultavasti aktivoivat nuoria. Kesärokki on hieno tapa tuoda nuoria kuuntelemaan hyvää musiikkia omalla paikkakunnalla. Kesällä hyvän sään sattuessa on ihanaa mennä porukalla kuuntelemaan musiikkia.”

”Kesä Polvijärvellä on kesänavajaiset, Kesärokki, Polvijärvi-päivät, nuorisotoimen järjestämiä reissuja ja elokuvailtoja.”

”Kesä on jäätelön syömistä, kavereiden kanssa oloa, uimista, skootterilla ajamista, mökkeilyä, Kesärokki, rentoutumista, mutta aika monella minun ikäisellä nuorella se on myös kesätöitä ja stressausta siitä pääseekö hakemaansa kouluun.”

”Jonkun mielestä kesä Polvijärvellä on tylsä, mutta hän ei ole silloin tutustunut meidän, Nuvan, tarjoamiin tapahtumiin.”
 


 Hyvää ja tapahtumarikasta kesää!

 Polvijärven nuorisovaltuusto

 P.S. NuVa ja vapaa-aika palvelu järjestävät
 yhdessä 20.6. klo 18 alkaen Kesärokki 2018
 –nuorisotapahtuman
, jossa on esiintymässä
 mm. STIG! Tuuthan paikalle!

Kesärokin ja aikataulut löydät myös Facebookista: http://bit.ly/kesarokki2018
Polvijärvi-päivien ohjelma löytyy nettisivuiltamme: http://www.polvijarvi.fi/polvijarvipaivat