Tervetuloa Polvijärvelle!

Polvijärvi on 4600 asukkaan maaseutukunta lähellä Pohjois-Karjalan maakuntakeskusta. Polvijärvellä on 1500 kesäasuntoa ja kesäasukkaat tuovat kuntaan lisää vireyttä kesäaikaan. Luonto tarjoilee vesistöineen ja metsineen erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan ja erilaisiin harrastuksiin. Jopa kolmasosa polvijärveläisistä kuuluukin aktiivisiin eräharrastajiin.

Meillä on vahvaa maaseutuelinkeinotoimintaa ja voimme olla ylpeitä myös luomutuotannostamme, sillä olemme maakunnan suurin luomutuottaja. Teollisuutta meillä edustavat muun muassa kunnan suurimmat työnantajat, jotka toimivat kaivostoimialalla ja puutuotetoimialalla. Lisäinfoa kunnan elinkeinorakenteesta ja yritystoiminnasta sekä tietoa kunnan avoimista työpaikoista löydät Työ ja yrittäjyys -sivuilta.

Polvijärvellä toimii noin 300 yritystä ja lähes vastaava määrä yhdistyksiä. Polvijärveläiset osallistuvat aktiivisesti yhteiseen toimintaan ja monet kunnan tapahtumat ovatkin vapaaehtoistoimijoiden yhdessä organisoimia.

Polvijärven kunnalla on mittava investointiohjelma lähivuosille. Sotkuman koulun ja päiväkodin laajennus valmistui vuonna 2017. Kirkonkylään koulukeskuksen alueelle valmistui kesällä 2017 lähiliikuntapaikka kaikenikäisille.

Polvijärven tapahtumista saat lisätietoa verkkosivujen Tulevia tapahtumia ja Ajankohtaista -osioista sekä Karjalaisen menoinfosta.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.