Ajankohtaista

« Takaisin

Polvijärven kesä 2017

Polvijärven kesä 2017


 

Tervetuloa Polvijärvelle!

Polvijärvi on 4600 asukkaan maaseutukunta lähellä Pohjois-Karjalan maakuntakeskusta. Polvijärvellä on 1500 kesäasuntoa ja kesäasukkaat tuovat kuntaan lisää vireyttä kesäaikaan. Luonto tarjoilee vesistöineen ja metsineen erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan ja erilaisiin harrastuksiin. Jopa kolmasosa polvijärveläisistä kuuluukin aktiivisiin eräharrastajiin.

Meillä on vahvaa maaseutuelinkeinotoimintaa ja voimme olla ylpeitä myös luomutuotannostamme, sillä olemme maakunnan suurin luomutuottaja. Teollisuutta meillä edustavat muun muassa kunnan suurimmat työnantajat, jotka toimivat kaivostoimialalla ja puutuotetoimialalla.

Polvijärvellä toimii noin 300 yritystä ja lähes vastaava määrä yhdistyksiä. Polvijärveläiset osallistuvat aktiivisesti yhteiseen toimintaan ja monet kunnan tapahtumat ovatkin vapaaehtoistoimijoiden yhdessä organisoimia.

Polvijärven kunnalla on mittava investointiohjelma lähivuosille.  Sotkuman koulun ja päiväkodin laajennus valmistui v. 2017. Kirkonkylään koulukeskuksen alueelle valmistui kesällä 2017 lähiliikuntapaikka kaikenikäisille.

Polvijärven tapahtumista saat lisätietoa verkkosivujen kulttuuri, nuoriso ja liikunta - osiosta sekä ajankohtaista osiosta.

Tervetuloa Polvijärvelle viihtymään!