Keski-Karjalan musiikkiopisto

kuva

Keski-Karjalan musiikkiopisto tarjoaa Polvijärvellä musiikin opetusta kaikenikäisille ja kaikille musiikista kiinnostuneille.

Musiikkileikkikouluun, tutummin muskariin, ovat tervetulleita kaikki varhaisikäiset lapset. Muskaritoiminta tukee erinomaisesti lapsen kokonaiskehitystä. Mitään erityisiä musiikillisia taipumuksia ei lapsella edellytetä olevan muskariin tullessa.

Tutustu ja ilmoittaudu muskariin www.tohmajarvi.fi/musiikkileikkikoulu

Soitinvalmennuksessa soittotunnit voi aloittaa jo alle kouluikäisenä. Jos opettajalla on tunneissa tilaa, voi soittimena kohta olla vaikkapa viulu, piano, haitari tai kantele!

Musiikin perusopetus kehittää valmiuksia luovaan ja monipuoliseen musiikin harrastamiseen ja esittämiseen sekä luo edellytykset alan ammattiopintoihin hakeutumiselle. Opintojen tavoitteena on soittotaidon perusteiden oppiminen ja näiden taitojen kehittäminen. Myös yhteissoitto erilaisissa yhteissoittoryhmissä on tärkeä osa musiikkiopiston opintoja.

Musiikin perusteiden (mupe) tunneilla kehitetään säveltapailun ja musiikinteorian keinoin oppilaan korvaa ja musiikillista ajattelua. Musiikin perusteiden ja yhteissoiton ryhmiin voi osallistua, vaikka ei muutoin opiskelisikaan musiikkiopistossa.

Lainasoittimia tarjolla! Omaa soitinta ei välttämättä tarvitse heti soittoharrastuksen alussa hankkia, sillä opistolta löytyy lainasoittimia niitä tarvitseville.

Tutustu musiikkiopiston opetustarjontaan www.tohmajarvi.fi/musiikkiopisto

Avoin opetus: Kuka tahansa soittamisesta tai laulamisesta kiinnostunut voi kokea musisoinnin iloa harrastepainotteisessa avoimessa opetuksessa, johon opiskelijat otetaan ilman valintakokeita ja ikärajoja ilmoittautumisten perusteella. Mukaan voi siis ilmoittautua kuka tahansa ilman aiempaa soitto-/laulukokemusta.

Tutustu avoimeen opetukseen www.tohmajarvi.fi/avoin-opetus

Postiosoite:
Järnefeltintie 1
82600 Tohmajärvi

Laskutusosoite:
Tohmajärven kunta
Ostolaskut
Järnefeltintie 1
82600 Tohmajärvi

Toimisto:
p. 040 105 4046
p. 040 105 4047
p. 040 105 4039
p. 040 105 4049

Toimisto on auki ma-to klo 8.30-16, pe klo 8.30-15.

Keski-Karjalan musiikkiopisto
Kirkkotie 6, 2. krs
82600 Tohmajärvi
Rehtori: 040 105 4045
Polvijärven toimipisteet
Koulukeskus
Polvijärventie 6
83700 Polvijärvi
Vapaa-aikatalo
Räätälintie 5
83700 Polvijärvi