Matkailu

kuva

Polvijärven kunnan alueella on erinomaisen hyvät mahdollisuudet lomailuun ja luonnossa liikkumiseen. Viinijärvi ja Höytiäinen ovat kunnan alueella sijaitsevista vesistöistä suurimmat. Vesillä liikkumiseen on tarjolla erilaisia palveluita mm. melontapalveluita ja maisemaristeilyjä. Polkuja ja reitistöjä voit hyödyntää koko perheen päiväretkellä tai suositun polkujuoksuharrasteen merkeissä. Luonnossa liikkuvalle erityisen suositeltava käyntikohde on Tiaissärkän laavu, joka sijaitsee Rauanjoen varrella. Metsät tarjoavat Polvijärvellä hyvät mahdollisuudet marjastukseen ja sienestykseen.

Höytiäisen rannalla Huhmarisvaaran kupeessa sijaitsevan Lomakeskus Huhmarin palveluihin kuuluvat majoitus, kokous- ja hyvinvointipalvelut sekä perhelomailuun soveltuvat viikko-ohjelmat kylpylöineen. Polvijärvellä mökkimajoitusta on tarjolla hyvin eri puolilla kuntaa. Viinijärven rannalla sijaitsee Maatilamatkailu Saarila, joka tarjoaa matkailijoille mökkimajoitusta, perheille kotieläinpihan seikkailuja sekä maittavat ruokailumahdollisuudet tilauksesta.

Juhlatiloja erilaisiin tapahtumiin ja juhliin tarjoaa kunnan alueella mm. Huhmarin tilojen ja Kallioravintolan lisäksi mm. Saarila, Koskipirtti, ja Honkapirtti.

Kulttuuri ja vapaa-ajan toiminta Polvijärvellä on monipuolista. Polvijärven lukuisat yhdistykset ja yksittäiset aktiiviset kuntalaiset järjestävät erilaisia tapahtumia. Näistä luet tarkemmin kunnan verkkosivujen etusivulta Karjalaisen menoinfosta.

 

Kuntakoordinaattori
Kaasinen Helena
040 104 6002
helena.kaasinen@polvijarvi.fi