Tulevia tapahtumia

kuva

Tällä sivulla voit seurata kunnan tulevia tapahtumia.

Hovikuvaajan sivuilta voi käydä katsomassa kuvia kunnan erinäisistä tapahtumista.

http://www.hovikuvaaja.com/tapahtumat.htm

 

 

Polvijärven kuntojumppa tiistaisin klo 16.15 -

Kävelysähly, joka on maksuton liikuntaryhmä ikääntyville sekä liikuntarajoitteisille. Alkaa tiistaina 19.9.2017 klo 15 Koulukeskuksen A-salissa.


Polvijärven kuntoviikon tapahtumia 2017

SyysRock perjantaina 13.10.2017

Teatteri esitys "Kiitos kirjeestäsi" Kinahmon Honkapirtillä Lauantaina 14.10.2017 klo 17.30 alkaen kahvitarjoilulla

Enolainen Louhiteatteri vierailee Polvijärven Kinahmon Honkapirtillä (Kinahmontie 74a) Kiitos kirjeestäsi, -näytelmällä lauantaina 14.10. klo 18. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.
Lippuja (10 €, sisältäen kahvitarjoilun ja esityksen) saa ovelta. Vierailun järjestävät yhteistyössä Polvijärven kunnan vapaa-aikapalvelut ja Kinahmon Kyläyhdistys/Teatteriyhdistys.
 
Kiitos kirjeestäsi, -esitys kertoo erään pariskunnan tarinan sodan ajalta. Esityksessä lähetetään ja saadaan, kirjoitetaan ja luetaan kirjeitä. Näyttämöllä ovat rinnakkain kotirintaman kammari ja rintaman korsu. Tunnelmaa luo myös sota-ajan musiikki. Radion ja lehtien välityksellä kuvataan sodan etenemistä.   
 
Kirjeet välittävät rintaman tunnelmia sotilaan näkökulmasta, jopa aivan eturintamalta. Vaimot, äidit sekä tyttäret vastasivat ahkerasti miehilleen sinne jonnekin. Kirjeissä vaihdettiin kuulumisia, saatiin ohjeita tilanhoitoon ja suunniteltiin yhteistä tulevaisuutta  - "sitten kun tämä kaikki on ohitse". Kenttäposti oli usein ainoa tapa pitää yhteyttä. Radion uutisista saatiin tietoa sodan kulusta. Radiossa soitetun musiikin ja iskelmien myötä oli mahdollista löytää pakotie arjesta, edes hetkeksi.
 
Käsikirjoitus ja ohjaus on Marja-Liisa Turusen. Rooleissa ovat Juha Koljonen (Veikko) ja Marja-Liisa Turunen (Hilja). Puvustus on Tarja Männistö-Laakkosen ja esitystekniikasta vastaa Liisa Turunen.
 
Ensi-iltansa ja kantaesityksensä Kiitos kirjeestäsi, sai Enon Louhitalolla 7.4.2017.
  

Vapaa-aikasihteeri
Halonen Sirpa
040 104 6204
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Nuoriso-ohjaaja
Hyytiäinen Päivi
040 104 6208
paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi