Viestintä

Navigaatiovalikko

ANKKURIT

 

Viestintä tekstit

Viestintä

Polvijärven kunnan viestintää ja tiedottamista johtaa kunnanjohtaja. Viestinnän koordinoinnista, ohjauksesta ja kehittämisestä vastaa viestintäsihteeri.

Kunnan viestintä on suunnitelmallista, avointa, ajantasaista ja monikanavaista. Polvijärvellä viestitään muun muassa kunnan verkkosivujen, sosiaalisen median, tiedotteiden ja ilmoitusten sekä kuntalais- ja tiedotustilaisuuksien avulla.

Polvijärven kunnanhallitus hyväksyi keväällä 2018 kunnan viestintästrategian, joka antaa suuntaviivat viestinnän toteuttamiselle ja kehittämiselle.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Asiakirjat
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Medialle

  Medialle

  Polvijärven kunnan kussakin yksikössä lausuntoja tai haastatteluja antaa sellainen henkilö, kuka tietää kyseessä olevasta asiasta parhaiten.

  Jos sinulle on epäselvää, kenen puoleen kääntyä, viestintäsihteeri auttaa haastateltavien etsinnässä ja taustatyön tekemisessä. Viestintäsihteeri auttaa tarvittaessa myös valokuva-asioissa.

  Materiaalipankki

  Materiaalipankki

  Materiaalipankista löydät kunnan logo- ja kuvatiedostoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Kuvien lähteeksi tulee laittaa Polvijärven kunta.

  Asiakirja- ja mediatiedostot

 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • Polvijärven kunnanvirasto

  Polvijärven kunnanvirasto

  Aukioloajat: Maanantaista perjantaihin klo 9–11 ja klo 12–15. Viikonloppuisin suljettu.

  Kunnanjohtajan toimisto, talous- ja hallintojohtajan toimisto, kuntakoordinaattorin toimisto, viestintäsihteerin toimisto, talous- ja hallintoasiat.

  Puhelinvaihde: 040 104 6000

  Uutiset

  angle-left Haku vuoden 2019 nuorten kesätöihin on alkanut

  Haku vuoden 2019 nuorten kesätöihin on alkanut

  Polvijärven kunta ja paikalliset yritykset, yhteisöt ja yksityiset kuntalaiset työllistävät tuttuun tapaan myös kesällä 2019 polvijärveläisiä nuoria 10 päivän mittaisiin kesätyöjaksoihin. Haku kunnan kesätöihin on avoinna 15.3.–15.4.2019.

  Kunnan kesätöihin otetaan vuonna 2019:

  • vuosina 2000–2003 syntyneitä polvijärveläisiä koululaisia ja opiskelijoita, jotka jatkavat opintojaan syksyllä 2019 ja jotka eivät ole saaneet muuta työtä
  • ikäryhmään kuuluvia työttömyysturvan ulkopuolella olevia polvijärveläisiä
  • ikäryhmään kuuluvia polvijärveläisiä nuoria, jotka eivät ole saaneet muualta työtä vähintään 2 viikoksi.

  Nuoren työaika on 6 tuntia/vrk 5 arkipäivänä viikossa ajalla 1.5.–31.8.2019. Palkkaus on 30 €/vrk. Ensisijaisesti nuoren tulee hankkia työpaikka itse.

  Kesätöihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelussa osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperihakemuksen voi myös tulostaa Nuorten Polvijärvi -verkkosivuilta osoitteesta www.nuortenpolvijarvi.fi/kesatyot ja toimittaa sen täytettynä määräpäivänä mennessä osoitteeseen:

       Polvijärven kunta/Kesätyöpaikat
       Polvijärventie 15
       83700 POLVIJÄRVI

  Paikalliset yrittäjät, yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat työllistää polvijärveläisiä nuoria kesätöihin kunnan avulla. Polvijärven kunta tekee nuoren kanssa työsopimuksen, maksaa palkan (30,00 euroa / työpäivä) sekä huolehtii työnantajamaksuista ja vakuutuksista. Yrittäjän, yhdistyksen tai yksityishenkilön ei tarvitse muuta kuin sopia nuoren kanssa kesätyöstä.

  Kunta laskuttaa työnantajalta kunkin kesätyöntekijän kohdalta 36,00 euroa / työpäivä.

  Hae kesätyöpaikkaa Kuntarekryssä!

  Lisätietoja

  Sisältöjulkaisija

  Yhteystiedot

  henkilön kuva
  Anni Lampinen Viestintäsihteeri 040 104 6004 anni.lampinen@polvijarvi.fi

  Viestintä, tiedottaminen, markkinointi, verkkosivujen päivittäminen, johtoryhmän sihteeri

  Sivu arviointi ja palaute