Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Kesäkuussa avautuvassa Vaparissa ja muissa liikuntatiloissa käytössä uusia toimintaohjeita

Kesäkuussa avautuvassa Vaparissa ja muissa liikuntatiloissa käytössä uusia toimintaohjeita

Polvijärven vapaa-aikatalo Vaparin yhteiset tilat ja muut kunnan liikuntasalit avautuvat jälleen asiakaskäyttöön kesäkuun alussa. Avautuvissa tiloissa on kuitenkin käytössä uusia toimintaohjeita sekä henkilömäärärajoituksia epidemiatilanteen takia.

Liikuntasalit ovat asiakkaiden käytettävissä vain varatuilla salivuoroilla arkisin klo 14–21 välillä. Vaparin kuntosali on avoinna arkisin klo 14–21. Muina aikoina kuntosalille pääsee henkilökohtaisella kulkukortilla, jonka voi lunastaa Vaparin vahtimestarilta. Pukuhuoneet ovat normaalisti auki salivuorojen aukioloaikoina. Viikonloppuisin Vapari ja muut liikuntasalit ovat suljettu.

Kuntosalilla voi olla kerrallaan enintään 10 henkilöä. Rajoitus on herättänyt jonkin verran huolestuneita kysymyksiä kuntosalikävijöissä. Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halosen mukaan ei kuitenkaan ole syytä huoleen:

- Kävijöitä on ollut harvoin yli kymmentä kerralla treenaamassa ennen epidemiatilannettakaan. Kannattaa myös ottaa salin ruuhkahuiput huomioon: kävijöitä on eniten klo 15–17 välillä, joten etukäteen voi jo miettiä milloin salille tulee. Seuraamme kävijätilannetta koko ajan ja ilmoittelemme kyllä, jos huomaamme ruuhkahuipun ajankohdan muuttuneen.

- Toivomme myös kaikkien kuntosalia käyttävien huomioivan muut ja antavan tarvittaessa tilaa uusille treenaajille, kun omat treenit alkavat lähetä loppuaan. Meillähän on myös käytettävissä ulkokuntosalilaitteita lähiliikuntapaikan Areenan vieressä, Halonen lisää.

Vaparin juoma-automaatti ei ole tartuntariskin takia käytössä, joten jokaisen liikkujan on otettava oma täytettävä juomapullo mukaan.

Vaparin nuorisotilat ovat avoinna arkisin klo 15–20. Tiloissa voi olla kerralla enintään 15 henkilöä. Rajoitusten ollessa voimassa nuoristotiloissa ei voi keittää kahvia, käyttää mikroa tai syödä omia eväitä, muistuttaa nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen.

Kaikissa yhteisissä tiloissa tulee noudattaa riittäviä turvavälejä sekä hyvää yskimis- ja käsihygieniaa. Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen treenaamisen ja nuorisotiloissa vierailun. Yhteisiin tiloihin ei saa tulla sairaana tai jos on pieniäkään flunssanoireita. Vaparin tiloista löytyy erillisiä ohjelappuja, joita kaikkien kävijöiden on syytä noudattaa.

Lisätietoja:

Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204

Nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen
paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6208

Vaparin vastaava vahtimestari Veijo Hiltunen (tavoitettavissa klo 7–15)
Puh. 040 104 6313

Vaparin vahtimestari (tavoitettavissa klo 14–21)
Puh. 040 104 6205

Kuvituskuva Vaparista ja muraalista.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute