Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Kunta palkitsee ruokapalveluiden henkilöstön esimerkillisestä työstä, jossa korostuu yhdessä tekeminen

Kunta palkitsee ruokapalveluiden henkilöstön esimerkillisestä työstä, jossa korostuu yhdessä tekeminen

Polvijärven kunta on päättänyt palkita kunnan ruokapalveluiden henkilöstön kertapalkkiolla esimerkillisestä ja hyvin tehdystä työstä. Ruokapalveluiden parinkymmenen hengen työyhteisölle myönnetään 800 euron palkkio, joka käytetään tyhy-toimintaan.

- Tämä tuntuu todella hyvältä, aivan huippua, että meidän työmme on huomattu ja sen arvostus myös osoitetaan tällaisella yllätyksellä, ruokapalveluiden esimies Saara Pirhonen hehkuttaa koko työyhteisönsä puolesta.

- Mietimme yhdessä, mihin palkkiosumman käytämme. Jotain mukavaa, voimavaroja kartuttavaa se varmasti on, hän lisää.

Palkkiota perustellaan muun muassa sillä, että ruokapalveluiden henkilöstö on osoittanut sisäistäneensä kuntastrategian keskeisen sisällön, yhdessä tekemisen. Se näkyy hyvänä työilmapiirinä sekä sujuvana yhteistyönä yhteisön sisällä sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Koko työyhteisö on kehittänyt viimeisen vuoden aikana aktiivisesti työtapojaan, mikä on erityisesti näin koronavuonna kunnioitettava saavutus.

- Tätä työtä on tehty tietoisesti ja yhdessä, yksi ihminen ei pysty yksin muuttamaan mitään. Kaikki meistä ovat tehneet töitä ja muuttaneet tapoja toimia, ja sen ansiosta olemme saaneet paljon hyvää aikaan. Huumori on myös yksi toimivan työyhteisön kantava voima, Pirhonen lisää.

Ruokapalveluiden henkilöstön työstä onkin tullut paljon myönteistä palautetta asiakkailta ja yhteistyötahoilta. Pirhosesta on tärkeää, että omalla työllään voi myös levittää iloa ja positiivisuutta, myönteisestä kuntakuvasta puhumattakaan.

- On myös meidän omalla vastuullamme tuoda Polvijärveä myönteisesti esille, ja sen meillä on jokainen työyhteisön jäsen sisäistänyt. Sitten taas toisaalta on todella hienoa, että meillekin osoitetaan, että työtämme arvostetaan. Se jos mikä nostaa työmotivaatiota.

Kertaluonteinen palkkio ansiokkaasta työstä myönnetään kunnassa nyt ensimmäistä kertaa. Työyksiköitä ja -yhteisöjä voidaan palkita vuosittain esimerkiksi erityisen hyvin suoritetusta työstä tai erityisen hyvästä kuntastrategiaan liittyvästä ideasta. Päätöksen palkinnon myöntämisestä tekee kunnan johtoryhmä.

Lisätietoja:
Kunnanjohtaja Jari Tuononen
jari.tuononen@polvijarvi.fi

Puh. 040 104 6001

Ruokapalveluiden esimies Saara Pirhonen
saara.pirhonen@polvijarvi.fi

Puh. 040 104 6115

Ruokapalveluiden keskuskeittiön henkilöstöä istumassa ulkona lastauslaiturilla kasvomaskit naamalla.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute