Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Marita Taavitsainen ja Elonkerjuu tähdittävät Polvijärvi-päiviä – Esiintymislavalle nousevat myös Äijät ja Karhuorkesteri

Marita Taavitsainen ja Elonkerjuu tähdittävät Polvijärvi-päiviä – Esiintymislavalle nousevat myös Äijät ja Karhuorkesteri

Marita Taavitsainen ja Elonkerjuu tähdittävät Polvijärvi-päiviä tulevana kesänä.

Marita Taavitsainen on kuulunut suomalaisten naisartistien tähtikaartiin jo kahden vuosikymmenen ajan. Vuoden 1995 Tangokuningattareksi valitun laulajan nousu iskelmän tähtitaivaalle tapahtui lopullisesti vuonna 1998, kun jättihitti Andre voitti Syksyn Sävelen.

Monipuolisena tulkitsijana tunnettu Marita Taavitsainen on vuosien saatossa kiertänyt tuhansia tanssilavoja ja konserttisaleja. Yhtä lailla hän on tuttu kasvo myös teatteriestradeilla: kesäisin Marita Taavitsainen on vieraillut muun muassa Nurmijärvellä Taaborinvuoren kesäteatterissa Astrid Lindgrenin klassikossa Vaahteramäen Eemeli ja Peter Pan -esityksessä sekä Syvälahden tanssilavateatterin musiikkinäytelmässä Katri-Helena.

Elonkerjuu tunnetaan puolestaan suomirockia soittavana yhtyeenä, jonka soundissa on kansanmusiikista juurensa juontavia folk rock -vaikutteita. Maailma on renki -kappaleella läpimurron vuonna 2006 tehnyt yhtye etenee vuonna nykyään väkevästi kohti uusia kujeita ja konhootuksia. Elonkerjuun kivijalka on tukevasti Pohjanmaan lakeuksilla – mikä musiikissakin kuuluu.

Elonkerjuussa soittavat Osku Ketola, Simo Ralli, Antero, Naali ja Lenni Paarma.

Marita Taavitsaisen ja Elonkerjuun lisäksi Polvijärvi-päivillä esiintyvät paikallinen Äijät-yhtye sekä lasten ja lapsenmielisten suosikki, Teatteri-Traktorin luomus Karhuorkesteri & Omituisten otusten kerho.

Polvijärvi-päivät juhlitaan tänä vuonna 21. ja 22. heinäkuuta. Kaksipäiväistä, rentoa, markkinatunnelmaista tapahtumaa voi vankoin perustein kutsua Polvijärven kesän kohokohdaksi: kokoaahan se torille ja sen läheisyyteen lukuisia esiintyjiä, kymmenittäin näytteilleasettajia ja tuhansittain ihmisiä.

Polvijärvi-päivien ohjelma täydentyy vielä kevään kuluessa. Se kuitenkin jo tiedetään, että tulossa on tapahtuma, joka hakee vertaistaan.

 

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu
hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Elonkerjuu, promokuva, kuvaaja Tuukka Kiviranta

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute