Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Miunpalvelut.fi kokoaa yhteen Pohjois-Karjalan kunnallisia ja sote-palveluja sähköisesti

Miunpalvelut.fi säästää aikaa, hermoja ja luontoa – sähköisen asioinnin verkkopalvelu kokoaa yhteen Pohjois-Karjalan kunnallisia ja sote-palveluja

Miunpalvelut.fi on Pohjois-Karjalan asukkaille ja yhdistyksille suunnattu arkea helpottava verkkopalvelu. Se kokoaa kätevästi yhteen kaikkien Pohjois-Karjalan kuntien sekä Siun soten palveluja, jotka on mahdollista hoitaa verkossa. Palvelussa voi tehdä kattavasti erilaisia kunnallisten ja sote-palvelujen ilmoituksia ja hakemuksia sähköisesti.

Sähköisen asioinnin suurimpia valtteja on mahdollisuus hoitaa asioita vaivattomasti missä ja milloin vain. Riittää, että käytössä on toimiva internet-yhteys. Verkkopalvelussa asioimalla säästää paitsi aikaa myös hermoja ja luontoa, kun hakemus- ja ilmoituspapereita ei tarvitse erikseen tulostaa ja toimittaa eteenpäin. Miunpalveluissa kaikki tieto kulkee sähköisesti, joten asian käsittelyn etenemistä on myös helppo seurata.

Miunpalvelut.fi -osoitteessa voi tehdä esimerkiksi yksityistieavustushakemuksen tai risujenpolttoilmoituksen kotisohvalta käsin iltauutisten katselun lomassa. Verkkopalvelusta löytyvät lisäksi esimerkiksi hakemus ikääntyvien palveluihin sekä huoli-ilmoitus.

Miunpalvelut sopii myös yhdistysten käyttöön. Yhdistykset voivat hakea verkkopalvelun kautta muun muassa kuntien avustuksia.

Mikä Miunpalvelut?

Miunpalvelut -verkkopalvelu julkaistiin jo vuonna 2016, kun sitä edeltänyt E-palvelut-sivusto muutti nimensä pohjoiskarjalaiseen suuhun sopivammaksi. Vähitellen kaikki maakunnan kunnat sekä Siun sote siirtyivät käyttämään palvelua.

Alkuvuonna 2020 Miunpalvelujen verkkoalusta sekä ulkoasu muuttuivat, ja samalla sivuston käytettävyys parantui. Kehittäminen jatkuu edelleen, ja palveluun lisätään säännöllisesti uusia sisältöjä, jotta siitä olisi kuntalaisille mahdollisimman paljon hyötyä.

Lisätiedot:
Viestintäsihteeri Anni Lampinen
Puh. 040 104 6004
anni.lampinen@polvijarvi.fi

Tutustu Miunpalveluihin

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute