Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Pohjois-Karjalan maakuntapäivää karkeloidaan Polvijärven torilla jo päivää ennakkoon

Pohjois-Karjalan maakuntapäivää karkeloidaan Polvijärven torilla jo päivää ennakkoon

Polvijärvellä järjestetään Pohjois-Karjalan maakuntapäivän juhlistamiseksi koko perheen Torikarkelot. Karkelot pidetään Polvijärven torilla perjantaina 28.8. klo 17–20, jolloin torilla on luvassa monenlaista nähtävää, tehtävää ja koettavaa.

Pohjois-Karjalan maakuntapäivää vietetään elokuussa lauantaina 29. päivä. Polvijärvellä otetaan siis varaslähtö maakuntapäivän juhlallisuuksiin.

Maakuntapäivän tämän vuoden teemana on lapset ja nuoret. Teema on huomioitu erityisesti Torikarkeloiden ohjelmassa. Tapahtuman pääjärjestäjä Polvijärven vapaa-aikapalvelut kuitenkin muistuttaa, että nähtävää ja tehtävää on tarjolla kaikenikäisille.

Torilla on muun muassa pomppulinnoja sekä rodeohärkä ja tapahtuman aikana voi käydä tutustumassa vanhoihin autoihin ja paloautoon. Tarjolla on maksutta hernesoppaa ja torilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin hankkeisiin ja polvijärveläisiin yhdistyksiin ja toimijoihin niiden omilla esittelypisteillä. Torilavan ohjelma alkaa klo 17 laululeikeillä ja jatkuu klo 17.30 ”1–2–3 TULTA!” -esityksellä ja klo 18.30 ”Vessa on tuollapäin” -teatteriesityksellä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Järjestäjät huolehtivat, että tapahtumassa on käsienpesumahdollisuus ja riittävästi käsidesipisteitä ja että siellä noudatetaan turvaetäisyyksiä. Karkeloihin tulijoita kehotetaan huolehtimaan itse hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Pohjois-Karjalan maakuntapäivää juhlitaan jo kolmatta kertaa elokuun viimeisenä lauantaina ja osin myös edeltävällä viikolla. Tapahtumia on yli 40 ympäri maakuntaa.

Lisätietoja:
Nuoriso-ohjaaja Päivi Hyytiäinen
paivi.hyytiainen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6208

Pohjois-Karjalan maakuntapäivän tunnus, jossa lukee Maakuntapäivä 29.8.2020. Punainen pohja, jossa iloisen värinen lippusiima hymynaamoineen.

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute