Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvellä ennakkoäänestys alkoi muuta vaalipiiriä maltillisemmin – Ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin 28. maaliskuuta asti

Polvijärvellä ennakkoäänestys alkoi muuta vaalipiiriä maltillisemmin – Ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin 28. maaliskuuta asti

Parhaillaan käytävien eduskuntavaalien kahden ensimmäisen ennakkoäänestyspäivän aikana äänestämässä kävi 11,3 prosenttia polvijärveläisistä äänioikeutetuista. Kaikkiaan 385 ihmistä antoi äänensä – äänestäneistä 200 oli miehiä ja 185 naisia.

Polvijärveläisten äänestysaktiivisuus jäi hieman maltillisemmaksi kuin Savo-Karjalan vaalipiirissä keskimäärin. Vaalipiirin äänestysaktiivisuus oli 11,5 prosenttia, samoin kuin koko maan.

Savo-Karjalan vaalipiirissä aktiivisimmin vaikuttamassa kävivät rääkkyläläiset äänioikeutetut: heistä 17,0 prosenttia on äänensä antanut. Toinen ääripää löytyy Siilinjärveltä, missä äänestysaktiivisuus on kahden ensimmäisen ennakkoäänestyspäivän jälkeen kohonnut vasta 8,8 prosenttiin.

Ennakkoäänestys jatkuu tänään perjantaina. Polvijärvellä äänestyspaikkoja on yksi, ja se sijaitsee vapaa-aikatalo Vaparin kahviossa. Äänestyspaikka aukeaa tänään 24. maaliskuuta kello 9 ja sulkeutuu kello 17. Huomenna lauantaina ja sunnuntaina Vaparin äänestyspaikka on avoinna kello 10-15. Ensi viikon maanantaina ja tiistaina äänestää voi kello 10-18 välisenä aikana.

Vapaa-aikatalo Vapari sijaitsee osoitteessa Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi.

Ennakkoon saa äänestää missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa kotimassa tai ulkomailla. Äänestystilanteessa äänestäjän on todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla asiakirjalla, esimerkiksi ajokortilla, passilla tai kuvallisella Kela-kortilla.

Äänestyspaikka, vapaa-aikatalo Vapari

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute