Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvellä on nollatoleranssi ilkivallan suhteen – Yhteisestä omaisuudesta ja elinympäristöstä on tärkeä pitää huolta

Polvijärvellä on nollatoleranssi ilkivallan suhteen – Yhteisestä omaisuudesta ja elinympäristöstä on tärkeä pitää huolta

Ilkivaltaa on tehty harmillisen paljon Polvijärvellä viime viikkojen aikana. Koulun piha-alueella on poltettu puinen kaappi ja roskiksia on sytytetty liekkeihin muun muassa torin ympäristössä. Lisäksi taajama-alueella on revitty kukkaistutuksia sekä ajeltu mopoilla paikoissa, joissa mopoilla ei pitäisi ajaa.

Polvijärven kunnassa on nollatoleranssi ilkivallan suhteen: kaikista ilkivallanteoista tehdään rikosilmoitus.

- Ilkivallan jälkien korjaamisesta aiheutuneet työtunnit laskutetaan siltä, kuka vahingon on aiheuttanut, kuntatekniikan päällikkö Krista Haataja toteaa.

Polvijärven kunnan taajama-alueella on kameravalvonta useassa eri kohteessa. Tämä auttaa osaltaan ilkivaltaan syyllistyneiden kiinni saamista. Syyllisten kiinni saamista tärkeämpää on kuitenkin ikävän ilmiön kitkeminen.

- Paras mahdollinen tilanne olisi se, ettei ilkivaltaa tehtäisi lainkaan. Toiveissa onkin, että yhteistä elinympäristöämme arvostettaisiin siinä määrin, ettei sitä tieten tahtoen vahingoitettaisi, Haataja sanoo.

 

 

Lisätietoja:

Kuntatekniikan päällikkö Krista Haataja
krista.haataja@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6309

Sytkäri Polvijärven koulun pihalla

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute