Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven jäähallissa rusettiluistellaan lauantaina 18. helmikuuta – Hempein asu palkitaan

Polvijärven jäähallissa rusettiluistellaan lauantaina 18. helmikuuta – Hempein asu palkitaan

Polvijärven kunta järjestää yhteistyökumppaneineen Rusettiluistelu-tapahtuman ystävänpäiväviikon lauantaina 18. helmikuuta. Polvijärven jäähallissa pidettävä tapahtuma alkaa kello 12 ja kestää kaksi tuntia. Rusettiluisteluun ovat tervetulleita niin lapset, nuoret, aikuiset kuin ikäihmisetkin.

Polvijärven kunta tarjoaa luistelijoille lämmintä mehua, ja muitakin herkkuja tapahtumassa on kaupan. Polvijärven Urheilijat pitää makkaragrillin kuumana ja MLL:n Polvijärven yhdistys vastaa puolestaan kahvion pidosta – kahviossa on tarjolla kahvia, pullaa ja pillimehuja euron kappalehintaan. Polvijärven 4H-yhdistyksen nuori yrittäjä tekee jäähallin kahviotiloissa kasvomaalauksia lapsille, ja kunnan pisteellä voi puolestaan pyörittää onnenpyörää.

Ja mitä luisteluun tulee, kuviot ovat kentällä vapaat. Mutta koska kyseessä on Rusettiluistelu, värikkäitä nauhoja jäällä varmasti näkyy. Luisteluasun jokainen valitkoon vapaasti, joskin mielessä kannattaa pitää, että ystävänpäivän hengessä hempein asu palkitaan.

Luistelumusiikista tapahtumassa vastaa polvijärveläinen ohjelmatoimisto Monkey Music.

Tapahtumantäyteisen iltapäivän huipentaa Polvijärven jäähallissa pelattava jääkiekko-ottelu. Kello 16 alkavassa taistossa Polvijärven Urheilijoiden edustusjoukkue kohtaa Kiuruveden Kiekon. Kyseessä on PoU:n viimeinen runkosarjapeli, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla kannustamaan kotijoukkue voittoon.

 

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu
hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6004

Luistimet

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute