Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven kunnanvirastolla tehdään muuttoa – Kirjanpito ja maaseutupalvelut muuttavat uusiin tiloihin Polvijärventie 15:een

Polvijärven kunnanvirastolla tehdään muuttoa – Kirjanpito ja maaseutupalvelut muuttavat uusiin tiloihin Polvijärventie 15:een

Polvijärven kunnanvirastolla tehdään parasta aikaa muuttoa. Tällä hetkellä osoitteessa Polvijärventie 15 sijaitsevalla virastotalolla työskentelee keskushallinto: kunnanjohtaja Heikki Hallikainen, talous- ja hallintojohtaja Tanja Karvonen, kuntakoordinaattori Helena Kaasinen, hallintosihteeri Heikki Sirviö sekä viestintäsuunnittelija Hanna-Leena Kunttu.

Syyskuun alusta lähtien saman katon alla toimivat myös Polvijärven kunnan kirjanpito sekä maaseutupalvelut.

Kunnanviraston käytössä oleva tila kasvoi keväällä tehdyn huoneistokaupan myötä, kunnan ostettua muun muassa paikallisen tilitoimiston käytössä olleen toimitilan. Kesän aikana tilaa on remontoitu: huonejakoa muutettu, seiniä maalattu ja lattia- ja seinäpinnat uusittu. Remontti on nyt loppusuoralla, ja muuttoa uusiin tiloihin tehdään parasta aikaa.

Maaseutupalvelut muuttavat uusiin tiloihin maanantain 29.8. ja keskiviikon 31.8. välisenä aikana. Toiveena on, että tuolloin maaseutupalveluihin liittyvät asiat hoidettaisiin ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Lisätietoja:

Talous- ja hallintojohtaja Tanja Karvonen
tanja.karvonen@polvijarvi.fi
p. 040 104 6101

Maaseutuasiamies Teuvo Mutanen muuttopuuhissa

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute