Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven kunta esittäytyy kahden päivän ajan Joensuussa – Kinahmon kesäteatteri esiintyy torilavalla

Polvijärven kunta esittäytyy kahden päivän ajan Joensuussa – Kinahmon kesäteatteri esiintyy torilavalla

Polvijärven kunta esittäytyy Joensuun kaupunkikeskustayhdistyksen järjestämässä Keskustan kesän avaus -tapahtumassa, joka pidetään Joensuun Kauppatorilla perjantaina ja lauantaina 20. ja 21. toukokuuta. Kunnan ohella tapahtumaan osallistuu myös joitakin polvijärveläisiä yrityksiä ja yhdistyksiä.

Polvijärven toripisteellä on myynnissä leipomo Kosilkan tuotteita sekä tarjolla tietoa kunnasta ja täkäläisistä matkailukohteista. Paikallista osaamista tuodaan esille myös lavaohjelmassa: perjantaina kello 13.30 Kinahmon kesäteatteri esittää katkelman näytelmästä Mooses Viinanen – Luojan mieliharmi.

- Meillä on Polvijärvellä paljon mielenkiintoisia matkailukohteita, joiden palveluja tuomme tapahtumassa esille. Huhmari ja Saarila ovat kunnan tunnetuimmat matkailukohteet, mutta niiden lisäksi Polvijärvellä on lukuisia muitakin persoonallisia käyntikohteita ja ajanviettopaikkoja, kuntakoordinaattori Helena Kaasinen toteaa.

- Paikallisten elintarviketuottajien antimet ovat nekin vertaansa vailla. Torilla on mahdollista maistella esimerkiksi herkullisia leipomotuotteita.

Keskustan kesän avauksen järjestää Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta. Tapahtumaan osallistuu toimijoita eri puolilta Pohjois-Karjalaa. Sen aikana torilla pidetään myös Kalamarkkinat sekä julkistetaan kaupunkiviirikisan voittaja ja kaupunkikeskustateko. Tilaisuuden avaa perjantaiaamuna maakuntajohtaja Markus Hirvonen.

Tapahtuman avulla pyritään parantamaan maaseudun elintarvikeyritysten ja mikroyritysten tunnettuutta, näkyvyyttä ja tarjontaa Joensuun Kauppatorilla.

Keskustan kesän avaus pidetään perjantaina 20.5. kello 9-18 ja lauantaina 21.5. kello 9-16 välisenä aikana.

Mooses Viinanen - Luojan mieliharmi Kinahmon kesäteatteri

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute