Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven torilla musiikillinen suvenavaus 4.6. – luvassa sota-ajan lauluja ja puhallinmusiikkia, tarjolla myös hernesoppaa

Polvijärven torilla musiikillinen suvenavaus 4.6. – luvassa sota-ajan lauluja ja puhallinmusiikkia, tarjolla myös hernesoppaa

Polvijärven uudistetulla torilla vietetään musiikillista suvenavausta tiistaina 4.6. klo 16 alkaen. Puolustusvoimain lippujuhlapäivän ja Suomen marsalkka C. G. E. Mannerheimin syntymäpäivän merkeissä. Myös talvisodan alkamisesta tulee tänä vuonna 80 vuotta.

Päivän teemojen mukaisesti suvenavauksen ”Kotiseutujen tienoita tervehtien" -konsertissa päästään kuulemaan tutuimpia sotavuosien lauluja ja reipasta marssimusiikkia.

Soitto alkaa uudelle torilavalle klo 19. Lavalle nousee Juantehtaan Soittajien noin 20 soittajan puhallinorkesteri, kapellimestarinaan musiikkimajuri evp. Raimo Maaranen. Jouni Martikainen säestää harmonikalla puhallinorkesteria ja laulusolisteja. Laulusolisteina esiintyvät Maria Mustonen, juontaja/solisti Jorma Huttunen, mukana ovat myös huuliharpistit sekä kuoro.

Tapahtumaan osallistuu myös P-K:n Asehistoriallinen Kilta ry sekä P-K:n Tykistökilta ry, jotka pystyttävät torille tukikohdan klo 14–16. Killat aloittavat toimintansa esittelyn klo 16.

Hengenravinnon lisäksi tapahtumassa ravitaan myös ruumista: talkooväelle ja noin 400 ensimmäiselle tarjotaan ilmainen hernesoppa-annos. Ensimmäinen soppatykki on paikalla noin klo 16, toinen noin klo 18.

Torille saapuu myös klo 16 Kontiolahden sotilaskotiyhdistys ry:n myyntiauto ”Metsänhenki", josta Rajasotilaskoti yhdistys ry:n Onttolan sotilaskodin vihreät sisaret hoitavat kahvituksen. Kahvit ja munkit ovat maksullisia.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tapahtuma on vapaaehtoistoimijoiden, Polvijärven kunnan, yritysten ja yhdistysten tuella järjestämä.

Lisätietoja:

Oiva Voutilainen
Puh. 050 351 3352
hevoskyyti@suomi24.fi

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute