Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven uuden hoivayksikön rakennustyöt etenevät aikataulussaan – Kattoelementtejä nostetaan parhaillaan paikoilleen

Polvijärven uuden hoivayksikön rakennustyöt etenevät aikataulussaan – Kattoelementtejä nostetaan parhaillaan paikoilleen

Polvijärven kirkonkylälle rakennettavan uuden hoivayksikön rakennustyöt etenevät aikataulussaan. Vastaava mestari Timo Lappalainen Rakennustoimisto K. Tervo Oy:stä kertoo, että parhaillaan työmaalla nostetaan kattoelementtejä paikoilleen. Tätä työtä tehdään rakennuksen ykköslohkossa.

- Työmaa on jaettu kolmeen eri lohkoon. Ensi viikolla alkaa ontelolaattojen asennus rakennuksen kakkoslohkoon sekä väli- ja ulkoseinien pystyttäminen kolmoslohkoon, Lappalainen kertoo.

Työt etenevät samanaikaisesti eri puolilla laajaa rakennustyömaata: niin ikään ensi viikolla aloitetaan väestönsuojan holvin valu sekä rakennuksen sisäpuolisten viemäröintien teko.

Lappalaisen mukaan kuluva talvi on ollut rakennustöiden kannalta suotuisa.

- Saimme perustukset valettua sulan maan aikaan, ennen lumen tuloa. Talvi on yleisesti ottaen ollut melko leuto, eikä kovia paukkupakkasia ole ollut.

Nyt rakennustöitä tehdään myös osin lämpimässä, sillä rakennuksen ykköslohkossa ja osin myös kakkoslohkossa lämmitys on päällä.

Hoivayksikön rakentaminen on Polvijärven kunnan historian suurin yksittäinen hanke. Sen kustannusarvio on noin 12,3 miljoonaa euroa. Kirkonkylälle tehtävään kiinteistöön tulee asuntoja ikäihmisille sekä keskuskeittiö ja ruokailutilat koululaisille ja kunnan henkilökunnalle. Aikanaan siinä tulee siis olemaan toimintoja, joita tällä hetkellä on esimerkiksi Turvalassa sekä Polvijärven koululla.

Rakennus- ja pääurakoitsijana rakennushankkeessa toimii Rakennustoimisto K. Tervo Oy.

Uuden hoivayksikön on ennakoitu valmistuvan noin vuoden kuluttua, helmikuussa 2024.

Hoivayksikön rakennustyömaa helmikuussa 2023

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute