Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärven valtuusto valitsi Heikki Hallikaisen uudeksi kunnanjohtajaksi

Polvijärven valtuusto valitsi Heikki Hallikaisen uudeksi kunnanjohtajaksi

Polvijärven kunnan valtuusto päätti valita tiistaina 22.6. kokouksessaan uudeksi kunnanjohtajaksi Polvijärven vt. kunnanjohtajan, talous- ja hallintojohtajan Heikki Hallikaisen. Päätös syntyi kokouksessa yksimielisesti.

Hallikaisella on pitkällinen kunnallishallinnon, kuntatalouden ja organisaatiojohtamisen kokemus, ja näitä asioita uudelta kunnanjohtajalta juuri haettiinkin, toteaa valtuuston puheenjohtaja Tiina Mustonen.

- Heikki Hallikaisella on vankka työkokemus, ja hänellä on selkeitä näyttöjä julkisen puolen talous- ja hallinto-osaamisesta. Hän on selkeästi ansioitunein kaikista hakijoista, ja päätös oli siksi helppo tehdä, Mustonen lisää.

Vastavalittu kunnanjohtaja Hallikainen on otettu valtuuston päätöksestä. Hän haluaa kiittää valtuutettuja tästä luottamuksen osoituksesta, ja hänen ajatuksensa siintävät jo loppukesään ja sen jälkeiseen aikaan:

- Lämpimät kiitokset kaikesta kannustuksesta, jota olen osakseni saanut. Katson luottavaisesti tulevaan, sillä kunnanjohtajan työlle on Polvijärvellä hyvät lähtökohdat. Heti elokuussa pääsemme aloittamaan yhteistyön uuden valtuuston kanssa.

Polvijärven kunnanhallitus esitti yksimielisesti 27.5. kokouksessaan valtuustolle, että Hallikainen valitaan kunnanjohtajan virkaan. Virkaa haki kaikkiaan 19 hakijaa.

 

Lisätietoja:
Valtuuston puheenjohtaja Tiina Mustonen
Puh. 0500 960 237

Vt. kunnanjohtaja, talous- ja hallintojohtaja Heikki Hallikainen
Puh. 040 104 6101
heikki.hallikainen@polvijarvi.fi

Kuvituskuva

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute