Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi-hiihto järjestetään 18. helmikuuta – Laturetkellä on pituutta 24 kilometriä, mutta vähemmänkin voi hiihtää

Polvijärvi-hiihto järjestetään 18. helmikuuta – Laturetkellä on pituutta 24 kilometriä, mutta vähemmänkin voi hiihtää

Polvijärven suurin hiihtotapahtuma, Polvijärvi-hiihto, järjestetään lauantaina 18. helmikuuta. Hiihtämään voi lähteä aamuyhdeksän ja puolenpäivän välisenä aikana. Lähtöpaikkoja on kaksi: Kosilkka Kuorevaarassa (Kuorevaarantie 82) sekä Näkinpuisto Polvijärven kirkonkylällä (Näkintie 1).

Polvijärvi-hiihdon kokonaispituus on 24 kilometriä, mutta sivakoida voi lyhyemmänkin matkan. Vaihtoehtoja on runsaasti: kaksi, viisi, yhdeksän, kymmenen, 19 ja täydet 24 kilometriä.

Reitin varrella on kaikkiaan neljä huoltopistettä. Ne sijaitsevat Näkinpuistossa, Kosilkalla, Niskaniemessä ja Kuorekodalla. Polvijärvi-hiihdon osallistumismaksuun sisältyy mehu sekä energiapatukka tai rusinoita, joita on tarjolla huoltopisteissä. Kosilkan huoltopisteellä ovat lisäksi käytettävissä leipomon palvelut, Niskaniemessä on puolestaan kaakaokeidas. Kuorekodalla on tarjolla kyläyhdistyksen loihtimia herkkuja.

Polvijärvi-hiihdon osallistumismaksu on aikuisilta 25 euroa, 7-vuotta täyttäneiltä lapsilta 10 euroa. Alle 7-vuotiailta osallistumismaksua ei peritä.

LähiTapiola sponsoroi Polvijärvi-hiihtoa siten, että maksaa 15.2.2023 mennessä ilmoittautuneiden aikuisten osallistumismaksusta 15 euroa. Jos siis ilmoittaudut tapahtumaan viimeistään 15. helmikuuta, maksat osallistumisestasi vain kymmenen euroa.

Ennakkoon Polvijärvi-hiihtoon voi ilmoittautua osoitteessa Polvijärvi-hiihto (lyyti.fi).

Hiihtopäivänä osallistumismaksun voi maksaa Näkinpuistossa käteisellä tai pankkikortilla, Kosilkan lähtöpaikalla käteisellä.

Polvijärvi-hiihdon järjestää Polvijärven Vauhti, yhteistyökumppaneinaan Polvijärven kunta, Kosilkka, Kuorevaaran kyläyhdistys ja LähiTapiola.

Lisätietoja tapahtumasta: www.polvijarvenvauhti.fi

Hiihtolatu Polvijärvellä

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute