Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen

Koulutusten hankkimista paikallisesti kunnan tarpeisiin – Polvijärvi ja Riveria solmivat kumppanuussopimuksen 17.4.

Riveria ja Polvijärven kunta solmivat kumppanuussopimuksen 17.4.2019. Kumppanuusneuvotteluissa on käyty läpi jo olemassa olevaa yhteistyötä ja suunniteltu tulevaa.

– Kumppanuussopimuksen ja siihen liittyvien neuvottelujen myötä meille on avautunut, mitä kaikkea koulutuksia ja palveluita Riveria voi tarjota, kertoo kunnanjohtaja Jari Tuononen.

– Jatkossa kunnan on entistä helpompi toimia yhteistyössä Riverian kanssa kun yhteistyön mahdollisuudet ovat tiedossa. Tämä mahdollistaa erilaisten koulutusten ja pätevyyksien suunnittelemisen sekä hankkimisen paikallisesti.

Polvijärven kunnan tavoitteena on jatkossa lisätä entistä enemmän yhteistyötä Riverian kanssa erilaisten tapahtumien ja koulutusten tiimoilta. Kumppanuuden myötä Riveria on jalkautunut aktiivisemmin Polvijärvelle ja käynyt kertomassa muun muassa työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja Riverian koulutusmahdollisuuksista kunnan esimiehille.

– Parhaillaan kunnan työntekijöitä on suorittamassa eri alojen tutkintoja oppisopimuksella ja kunnan vapaa-aikatalo on saamassa taidetta Riverian opiskelijoiden maalauksista, kertoo Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

Lisätietoja:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute