Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Polvijärvi-kalenteriin 2020 kaivataan valokuvia polvijärveläisiltä

Polvijärvi-kalenteriin 2020 kaivataan valokuvia polvijärveläisiltä

Polvijärven kunta jatkaa viime vuotista perinnettä ja tekee oman seinäkalenterin vuodelle 2020. Kalenteri on jaossa loppuvuodesta 2019.

Nyt kuitenkin tarvitaan Polvijärvellä kuvausmatkoilla liikkuneiden valokuvausharrastajien apua. Kunta etsii tulevaan seinäkalenteriin valokuvia Polvijärveltä, ja nyt ihmisillä on mahdollisuus tarjota omia valokuviaan kalenteriin laitettavaksi.

- Viime vuonna Polvijärven kalenteri sai hyvän vastaanoton, joten siksi kalenteri haluttiin toteuttaa myös tänä vuonna. Kuvien suhteen taas halusimme osallistaa polvijärveläisiä ja näyttää heidän ottamiensa kuvien kautta, mitkä ovat heidän mielestään kappale kauneinta Polvijärveä.

- Olen varma, että saamme loistavia otoksia eri puolelta paikkakuntaa, erityisesti sellaisista paikoista, joissa emme olisi itse hoksanneet käydä kuvia ottamassa, viestintäsihteeri Anni Lampinen kertoo.

Paikallisuudesta ei tingitä: Kaikkien kalenteriin tulevien kuvien on oltava Polvijärveltä otettuja, ja mielellään luonto- ja maisemakohteita. Kuvaajan taas ei ole pakko olla kunnan asukas.

- Jos vaikka jollain muualla asuvista kesäasukkaistamme tai naapurikunnan asukilla on jokin oikein onnistunut Polvijärvellä otettu otos, saattaa se päätyä kalenteriin. Me kunnassa pidätämme kuitenkin oikeuden valita, mitkä kuvat kalenteriin lopulta päätyvät.

Valokuvia kerätään perjantaihin 8.11. asti. Valokuvien tulee olla vaakamallisia, korkearesoluutioisia ja muokkaamattomia, ja ne tulee toimittaa digitaalisessa muodossa sähköpostitse anni.lampinen@polvijarvi.fi tai muistitikulla kunnanvirastolle osoitteeseen Polvijärventie 15.

Tarkemmat ohjeet ja säännöt kuvien keruukampanjaan löytyvät osoitteesta www.polvijarvi.fi/kalenteri2020

Lisätietoja

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute