Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Toivemusiikkia, teatteria ja riemastuttavan paljon puuhaa – Poltsin pamaus järjestetään Polvijärvellä 18. kesäkuuta

Toivemusiikkia, teatteria ja riemastuttavan paljon puuhaa – Poltsin pamaus järjestetään Polvijärvellä 18. kesäkuuta

Poltsin pamaus täräyttää roppakaupalla riemua, tekemistä ja touhua lapsille ja lapsiperheille. Lauantaina 18. kesäkuuta järjestettävä Poltsin pamaus on lasten oma festari, jota tähdittävät mukaansatempaavat esitykset ja vauhdittavat lukuisten paikallisten yhdistysten toimintapisteet.

Polvijärven torilla ja koulukeskuksen piha-alueella pidettävä tapahtuma alkaa kello 10 ja jatkuu aina kello 13:een asti. Ohjelmasta vastaavat Kinahmon kesäteatteri sekä Pamaus-orkesteri. Kinahmon kesäteatteri esittää näytelmän Pikku-Matti ja Putte-Possu, Pamaus-orkesteri puolestaan soittaa polvijärveläisten lasten toivekappaleita. Toivebiisit on kerätty lapsilta itseltään, ja tarjolla on huippumusiikkia lastenlauluista räppiin.

- Konsertissa kuullaan esimerkiksi Hämä-hämähäkki sekä Haloo Helsingin Maailman toisella puolen – todella laajasti erilaista musiikkia, tapahtuman järjestelyistä vastaava Katja Kajava hehkuttaa.

Yhdistysten toimintapisteillä touhun ja tekemisen kirjo on vertaansa vailla. Koulun kaukalolla pelataan katusäbää KLC:n johdolla, Polvijärven Vauhti järjestää puolestaan yllätyksellisen vauhdikasta ohjelmaa koulun pihalla. Polvijärven Urheilijoiden tykönä on mahdollista kokeilla pituus- ja korkeushyppyä sekä aitajuoksua – pöytälätkää ja tarkkuuslaukomista unohtamatta. A-talon alakerrassa voi testata taitojaan ekoaseammunnan saralla Polvijärven riistanhoitoyhdistyksen johdolla, Hot Roddersien järjestäessä polkuautokisailua A-talon päädyssä. Jäätelökioskin vieressä torilla on puolestaan Polvijärven 4H:n pitämä kädentaitojen paja.

Herkuitta Poltsin pamausta ei vietetä: Martat paistavat torilla lettuja, Kinahmon kesäteatteriyhdistys myy hattaraa ja poppareita ja 4H-yhdistys jäätelöä.

Tapahtumassa kuullaan myös Polvijärven kunnan tervehdys.

Poltsin pamaus on ilmainen ja päihteetön koko perheen tapahtuma. Sen järjestää Polvijärven kunnan hyvinvointipalvelut.

Tapahtuman pysäköintipaikkana toimii Vapaa-aikatalon piha; toriparkki ja koulukeskuksen pysäköintialue eivät ole tapahtuman aikaan käytettävissä.

 

Lisätietoja:

Sivistystoimen toimialajohtaja Katja Kajava
katja.kajava@polvijarvi.fi
p. 040 104 6200

Jalkapallo

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute