Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Varaa toripaikkasi Polvijärvi-päiviltä – Kaksipäiväistä toritapahtumaa vietetään 21.-22. heinäkuuta

Varaa toripaikkasi Polvijärvi-päiviltä – Kaksipäiväistä toritapahtumaa vietetään 21.-22. heinäkuuta

Polvijärvi-päiviä vietetään tänä suvena 21. ja 22. heinäkuuta. Kaksipäiväinen, rento ja lämminhenkinen toritapahtuma kokoaa yhteen entiset ja nykyiset polvijärveläiset, paikkakunnalla mökkeilevät ja täällä muuten viihtyvät – vaihtamaan kuulumisia, nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja tekemään ostoksia. Aiempien vuosien tapaan tapahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä.

Polvijärvi-päiviä tähdittävät Marita Taavitsainen ja Elonkeruu. Torilavalle nousevat esiintymään myös paikallinen Äijät-yhtye sekä lasten ja lapsenmielisten suosikki, Teatteri-Traktorin luomus Karhuorkesteri & Omituisten otusten kerho. Polvijärvi-päivien ohjelma täydentyy vielä, joten nyt on mitä parhain hetki esittää toiveita esiintyjien sekä muutoinkin tapahtumakokonaisuuden suhteen.

Torille ja sen lähialueille nousee Polvijärvi-päivien ajaksi kymmeniä myynti- ja esittelypisteitä. Toripaikat ovat maksuttomia, ja niitä voi – ja kannattaa – jo varata. Nopeimmat ovatkin jo varauksensa tehneet. Toripaikkavarauksia ottaa vastaan Jorma Huttunen.

Polvijärvi-päivien lisäksi paikkakuntamme kesää värittää myös Polvijärvi-viikko, jota vietetään viikolla 29. Tapahtumien täyteisen viikon ohjelmassa on muun muassa toiminallinen päivä Museomäen talomuseolla, maanläheinen koko perheen tapahtuma Saarilan Maatilamatkailussa sekä avoimien ovien päivä entisillä kyläkouluilla – karaoketansseja, kesäteatteriesityksiä ja kirkkokonserttia unohtamatta. Polvijärvi-viikon tapahtumajärjestelyihin osallistuvat Polvijärven kunta, Polvijärven evankelis-luterilainen seurakunta sekä lukuisat paikalliset yhdistykset.

 

Lisätietoja Polvijärvi-päivistä:

Maaseutuasiamies Teuvo Mutanen
teuvo.mutanen@liperi.fi
Puh. 040 104 6107

 

Toripaikkavaraukset:

Jorma Huttunen
huttunenjorma00@gmail.com
Puh. 0400 170 046

Kuvituskuva Polvijärvi-päiviltä vuodelta 2023

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

Sivu arviointi ja palaute