Navigaatiovalikko

Uutiset

angle-left Vuoden 2019 Polvijärvi-päivien perjantaina torilla pistetään tanssiksi, lauantaina esiintyy Samae Koskinen

Vuoden 2019 Polvijärvi-päivien perjantaina torilla pistetään tanssiksi, lauantaina esiintyy Samae Koskinen

Perinteisiä Polvijärvi-päiviä vietetään ensi kesänä tuttuun tapaan heinäkuun kolmantena viikonloppuna 19.–21.7. Viime kesänä Polvijärvi-päiviä juhlittiin suurempina kuin koskaan, ja viime vuoden perintöä on haluttu vaalia myös tällä kertaa.

Saimme viime vuonna erittäin paljon myönteistä palautetta Polvijärvipäivistä, ja sekin kannusti meitä kehittämään tapahtumaa edelleen. Lisäksi pääsemme tänä vuonna hyödyntämään upouutta toriamme toiminta-alueena, joten meillä on myös loistavat puitteet tapahtuman järjestämiseen, kertoo Polvijärven viestintäsihteeri ja tapahtumatyöryhmän jäsen Anni Lampinen.

Päivien rakennetta uudistetaan tänä vuonna niin, että perjantain 19.7. toripäivän aloitusta lykätään myöhäisemmäksi. Torille laitetaan pystyyn iltatori sekä järjestetään toritanssit, joita rytmittää rautalankamusiikkia soittava Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon orkesteri.

Erityisesti tansseja toivottiin viime vuonna, joten miksei me sellaisia sitten järjestettäisi! Torilavan läheisyyteen tulee myös ruokakuja, josta on mahdollista saada illalla pientä syötävää ja virvokkeita, Lampinen lisää.

Lauantaina Polvijärven torilla vietetään perinteisempää toripäivää, jossa oheistapahtumaa ja tekemistä on tarjolla monipuolisella kattauksella. Ohjelma muotoutuu Lampisen mukaan parhaillaan, ja siitä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Polvijärvi-päivien pääesiintyjän hän voi kuitenkin jo julkistaa:

Samae Koskisen Korvalääke vetää ilmaiskeikan torilavalla lauantaipäivänä. Samaen musiikki vetoaa monenlaiseen yleisöön, ja olemme todella tyytyväisiä siihen, että saimme tällaisen artistin päiville esiintymään.

Viime vuotiseen tapaan Polvijärvi-päivien juhlinta aloitetaan jo aiemmin kuluvalla viikolla Polvijärven kylissä. Kylätoimijat järjestävät viikolla monipuolisesti erilaisia tapahtumia, joissa on luvassa esimerkiksi lavatansseja, polkupyörä- ja luontoretkiä, karjalaista kahvilaa, kesäteatteria ja paljon muuta.

Polvijärvi-päiville rakennetaan parhaillaan omaa verkkosivustoa, jonne kootaan tapahtumaviikon ohjelma sekä tapahtumaa koskevat lisätiedot. Tapahtumasivusto julkaistaan loppukeväästä.

Lisätietoja:

Sisältöjulkaisija

Yhteystiedot

henkilön kuva
Puhelinvaihde Avoinna ma-pe klo 8.15-11 ja 12-15 040 104 6000 polvijarvi.kunta@polvijarvi.fi
henkilön kuva
Hanna-Leena Kunttu Viestintäsuunnittelija 040 104 6004 hanna-leena.kunttu@polvijarvi.fi

Perhevapaalla

henkilön kuva
Sanna Niskanen Viestintäsuunnittelija Puh. 040 104 6004 sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sijainen

Sivu arviointi ja palaute