Sisältöjulkaisija

angle-left Eduskuntavaalit 2023: Kotiäänestykseen ennättää vielä ilmoittautua – Aikaa on 21. maaliskuuta asti

Eduskuntavaalit 2023: Kotiäänestykseen ennättää vielä ilmoittautua – Aikaa on 21. maaliskuuta asti

Kevään 2023 eduskuntavaalit toimitetaan sunnuntaina 2. huhtikuuta. Sekä varsinaisena vaalipäivänä että ennakkoäänestyspäivinä Polvijärvellä voi äänestää vapaa-aikatalo Vaparilla.

Eduskuntavaaleissa äänestäminen on mahdollista myös kotona tai laitoksissa, kuten sairaaloissa, vanhainkodeissa, varuskunnissa ja vankiloissa. Laitosäänestyksessä voivat äänestää vain laitoksissa hoidettavana olevat tai niihin otetut henkilöt. Polvijärvellä laitosäänestys järjestetään Toimintakeskus Turvalassa.

Kotona voi äänestää ennakkoon, jos äänestäjän kyky liikkua ja toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse ennakkoäänestyspaikkaan tai vaalipäivänä äänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia. Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava oman kotikunnan keskusvaalilautakunnalle viimeistään tiistaina 21.3.2023 kello 16. Ilmoittautua voi puhelimitse numeroon 040 104 6002 tai kirjeitse osoitteeseen Keskusvaalilautakunta, Polvijärventie 15, 83700 Polvijärvi.

Kotiäänestyslomakkeita on saatavana kunnanvirastosta. Kotona äänestävälle ilmoitetaan kotiäänestyksen toimittamisesta ja äänestyksen ajankohta.

Kotiäänestyksen yhteydessä äänestämään on oikeutettu myös samassa taloudessa asuva omaishoitaja, joka on tehnyt omaishoitosopimuksen. Jos omaishoitaja tahtoo äänestää kotiäänestyksen yhteydessä, on hänen nimensä ja muut tietonsa ilmoitettava kotiäänestykseen oikeutetun ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoa eduskuntavaaleista: www.polvijarvi.fi/eduskuntavaalit

Äänestyslippu

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute