Sisältöjulkaisija

angle-left Hyvinvointijohtajaksi valittu Jyrki Rautiainen

Hyvinvointijohtajaksi valittu Jyrki Rautiainen

Polvijärven kunnanhallitus on valinnut uuteen hyvinvointijohtajan virkaan Jyrki Rautiaisen Kontiolahdelta. Päätös tehtiin kokouksessa 24.6.2024.

Kunnanhallituksen perustelut valintaan:

Jyrki Rautiainen on kokonaisarvioinnin perusteella osoittautunut hakijoista ansioituneimmaksi. Hakijan koulutus, työkokemus, hakemus, henkilökohtaiset ominaisuudet ja suositukset nostavat Jyrki Rautiaisen hakijoista ansioituneimmaksi. Hänellä on pitkäaikainen työkokemus ja hän hallitsee parhaiten virkaan kuuluvat osa-alueet. Jyrki Rautiaisella on vahva talousosaaminen, jota Polvijärven kunta tarvitsee.

6 hakijaa haastateltiin

Hakemuksia vastaanotettiin 16 kappaletta. Haastattelut pidettiin Polvijärvellä 18.6.2024. Haastatteluun kutsuttiin 6 hakijaa: Mika Puustinen, Katriina Päivinen, Jori Reijula, Tuomo Pesonen, Jukka Taipale ja Jyrki Rautiainen. Haastatelluista Jukka Taipale peruutti myöhemmin hakemuksensa.

Polvijärven kunnan edustajina haastatteluun osallistuivat valtuuston puheenjohtaja Seppo Laasonen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Urpo Leminen, kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Riitta Kuronen, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Marjukka Varonen, varhaiskasvatuksen erityisopettaja Minna Piironen, erityisluokanopettaja Marita Heikkinen, talous- ja hallintojohtaja Tanja Karvonen ja kunnanjohtaja Heikki Hallikainen.

Hyvinvointijohtaja aloittaa elokuussa

Hyvinvointijohtajan virka on voimassa 1.8.2024 alkaen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

− Kiitokset kaikille hyvinvointijohtajan tehtävästä kiinnostuneille ja hakemuksensa toimittaneille. Meillä oli ilo vastaanottaa useita hyviä hakemuksia, haastavasta ajankohdasta huolimatta. Uskon, että teimme hyvän valinnan. Tervetuloa Polvijärvelle Jyrki Rautiainen, toivottaa kunnanjohtaja Heikki Hallikainen.

 

Lisätietoja:

Heikki Hallikainen

Kunnanjohtaja

040 104 6001

heikki.hallikainen@polvijarvi.fi

Polvijärven kunnanvirasto.

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Polvijärvi-päivät & Polvijärvi-viikko 2024

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute