Sisältöjulkaisija

angle-left Minkälaisen tapahtuman sinä järjestäisit 3 300 eurolla?

Minkälaisen tapahtuman sinä järjestäisit 3 300 eurolla?

Vuoden 2024 maakuntapäivää vietetään elokuussa teemalla Makujen Pohjois-Karjala. Ruoka on olennainen osa pohjoiskarjalaista vieraanvaraisuutta ja yhteisöllisyyttä. Nyt Pohjois-Karjalan maakuntaliitto hakee innokkaita järjestäjiä, jotka haluaisivat teeman puitteissa toteuttaa tapahtumia maakuntapäivän kunniaksi eri puolilla maakuntaa. Maakuntapäivän tapahtumia vietetään 31.8.–29.9. Pääpäivä on elokuun viimeinen lauantai 31.8.

Hakuaika maakuntapäivän tapahtuman järjestäjäksi on alkanut 2.2. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto tukee vuoden 2024 maakuntapäivän toteutuksessa yleisötilaisuuksia, joissa ruoka ja kulttuuri yhdistyvät uudella, kiinnostavalla ja osallistavalla tavalla. Maakuntaliitto tukee myös tapahtumien markkinointia sosiaalisessa mediassa ja auttaa tapahtumien omaa markkinointia yhteisellä ohjeistuksella.

Tapahtumahaku toteutetaan ns. käänteisenä kilpailutuksena. Kilpailutuksessa tapahtuman tuottaja kertoo tarjouksessaan, minkälaisen tapahtuman hän toteuttaisi 3 300 eurolla (alv. 0 %). Maakuntaliitto tekee hankintasopimuksen viidentoista (15) toimijan kanssa. Tarjoukset on jätettävä 31.3.2024 klo 15.00 mennessä Cloudia-hankintajärjestelmään. Maakuntaliitto järjestää hakijoille etäinfon 11.3.2024 kello 17–18.

 

Lisätietoja:

tunne.pohjois-karjala.fi/maakuntapaiva/maakuntapaivan-tekijoille

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute