Sisältöjulkaisija

angle-left Nuori! Nyt on aika hakea kesätöitä – Polvijärven kunta, paikalliset yritykset ja yhteisöt sekä yksityiset työnantajat tukevat nuorten työllistymistä

Nuori! Nyt on aika hakea kesätöitä – Polvijärven kunta, paikalliset yritykset ja yhteisöt sekä yksityiset työnantajat tukevat nuorten työllistymistä

Polvijärven kunta, paikalliset yritykset ja yhteisöt sekä yksityiset työnantajat kantavat kortensa kekoon polvijärveläisten nuorten työllistämiseksi myös tulevana suvena. Kunnan ja yritysten tukemaa työtä voivat hakea vuosina 2004-2008 syntyneet nuoret. Tuki on suuruudeltaan 390 euroa, mikä on 40 euroa enemmän kuin viime kesänä.

- Ajatuksena on kannustaa nuoria löytämään ensimmäisiä työpaikkojaan ja samaan tärkeää työkokemusta. Samalla nuorelle tarjoutuu mahdollisuus päästä tutustumaan itseään kiinnostavaan työhön – työpaikkojahan voi ja kannattaa kysellä omien mielenkiinnon kohteiden mukaan, nuorten kesätyöasioista Polvijärven kunnassa vastaava Sirpa Halonen sanoo.

Periaatteena on, että nuori sopii oma-aloitteisesti kesätyön aloittamisesta työnantajan kanssa. Vasta tämän jälkeen hän täyttää Kuntarekryssä hakemuksen. Kesätyöhakemukset tulee täyttää viimeistään 30.4.2023, jotta tukea työllistymiseen on mahdollista saada.

 

Tulevana kesänä kunta ja yrittäjät työllistävät nuoria koululaisia ja opiskelijoita, jotka

  • jatkavat opintojaan syksyllä 2023 ja jotka eivät ole saaneet muuta työtä
  • ikäryhmään kuuluvia työttömyysturvan ulkopuolella olevia polvijärveläisiä
  • ikäryhmään kuuluvia polvijärveläisiä nuoria, jotka eivät ole saaneet muualta työtä vähintään kahdeksi viikoksi.

 

Kunnan, yritysten, yhteisöjen ja yksityisten ihmisten tukemissa työpaikoissa nuoret tekevät työtä kymmenen päivän ajan, kuusi tuntia päivässä, viitenä arkipäivänä viikossa. Työsuhteet voivat ajoittua toukokuun alun ja elokuun lopun väliselle ajalle. Työstä maksettava palkka on 39 euroa per vuorokausi.

 

Linkki Kuntarekryn hakemukseen

 

Kesätyöasioissa nuoria neuvovat:

 

Vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen
sirpa.halonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6204

 

Nuoriso-ohjaaja Ville Hyvönen
ville.hyvonen@polvijarvi.fi
Puh. 040 104 6208

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Jemina Markkanen
jemina.markkanen@nuorisoverstas.fi
Puh. 050 348 4278

Inka Mustonen kesätöissä

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

 

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute