Sisältöjulkaisija

angle-left Organisaatiomuutos Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen ikääntyneiden palveluissa

Organisaatiomuutos Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen ikääntyneiden palveluissa

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote on tiivistänyt toimialuerakennettaan ja uudistanut johtamisjärjestelmäänsä. Toimialuerakenteen muuttamisesta päätettiin aluehallituksessa 21.9.2023. Muutokset astuvat voimaan vuoden 2024 alusta lukien. Siun soten toimialueiden määrä vähenee kymmenestä seitsemään. Suurin muutos koskee erilaisia hallinnon ja tukipalvelujen tehtäviä, jotka kootaan nykyisen viiden toimialueen sijaan kahteen toimialueeseen: konsernipalveluihin ja hallintopalveluihin.

Myös ikääntyneiden palveluissa muutos on koskenut eniten toimialueen ylintä johtoa, palvelujohtajia ja heidän vastuualueitaan. Kunnissa olevien toimintayksiköiden, kotihoidon ja asumispalveluiden, toimintaan tämä muutos ei ole vaikuttanut. Lisäksi vuoden 2024 alusta alkaen entiset terveyskeskussairaalat siirtyivät ikääntyneiden palvelujen toimialueelta terveys- ja sairaanhoitopalvelujen alueelle.

Ikääntyneiden palveluiden toiminta on organisoitu viiteen palvelualueeseen: kotona asumista tukevat palvelut, kotihoitopalvelut, asumispalvelut (yhteisöllinen asuminen), asumispalvelut (ympärivuorokautinen asuminen) sekä toimialueen yhteiset palvelut.

 

Siun soten verkkosivu ikääntyneiden palveluille:

www.siunsote.fi/ikaantyneiden-palvelut

Organisaatiomuutos Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen ikääntyneiden palveluissa.

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Polvijärvi-päivät & Polvijärvi-viikko 2024

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute