Sisältöjulkaisija

angle-left Polvijärven urheilukentän remontti alkaa heinäkuun aikana

Polvijärven urheilukentän remontti alkaa heinäkuun aikana

Polvijärven urheilukentän peruskorjauksen toteutus on viimein varmistunut. Urakoitsijaksi on valittu Recset Oy. Tarjoushinta oli vastaanotetuista tarjouksista edullisin, 1 148 700 € (alv. 0 %).

Remontin tulpaksi meinasi muodostua alimitoitettu budjetti. Saadut urakointitarjoukset ylittivät remonttiin varatun budjetin. Polvijärven Osuuspankki myönsi kunnalle 80 000 euron tuen, jotta peruskorjaus päästään aloittamaan. Polvijärven kunta ottaa tuen kiitollisena vastaan.

Työt urheilukentällä alkavat heinäkuun aikana. Peruskorjauksen arvioidaan valmistuvan mahdollisesti jo vuoden 2024 aikana, jos syksyn säät ovat suosiolliset. Urheilukentän alue on suljettuna peruskorjauksen aikana ja asiaton oleskelu työmaalla on ehdottomasti kielletty. Viereinen uimaranta ja frisbeegolfrata ovat edelleen vapaasti kaikkien käytettävissä.

 

Lisätietoja: 

Ari Soikkeli

Tekninen johtaja

040 104 6307

ari.soikkeli@polvijarvi.fi

Polvijärven urheilukenttä remonttiin.

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Polvijärvi-päivät & Polvijärvi-viikko 2024

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute