Sisältöjulkaisija

angle-left Polvijärven uuden hoivayksikön rakennustyöt etenevät aikataulussaan

Polvijärven uuden hoivayksikön rakennustyöt etenevät aikataulussaan

Polvijärven kirkonkylälle rakennettavan uuden hoivayksikön rakennustyöt etenevät aikataulussaan. Vastaava mestari Timo Lappalainen Rakennustoimisto K. Tervo Oy:stä kertoo, että parhaillaan työmaalla valetaan rakennuksen perustuksia ja anturoita.

- Työmaa on jaettu kolmeen eri lohkoon. Nyt teemme ensimmäisen lohkon perustuksia sekä kattoelementtejä. Anturat ensimmäiseen lohkoon on jo valettu.

Kattoelementtejä työstetään valkoisen pressukatoksen alla; katos lienee tällä hetkellä rakennustyömaan näkyvin yksityiskohta.

Lisäksi työmaalla tehdään kaukolämpötöitä.

Jahka hoivayksikön perustukset on lähiviikkoina saatu kokonaan valettua, alkaa hoivayksikön koko hahmottua rakennustöitä seuraaville.

Hoivayksikön rakentaminen on Polvijärven historian suurin yksittäinen hanke. Sen kustannusarvio on noin 12,3 miljoonaa euroa. Kirkonkylälle tehtävään kiinteistöön tulee asuntoja ikäihmisille sekä keskuskeittiö ja ruokailutilat koululaisille ja kunnan henkilökunnalle. Aikanaan siinä tulee siis olemaan toimintoja, joita tällä hetkellä on esimerkiksi Turvalassa sekä Polvijärven koululla.

Rakennus- ja pääurakoitsijana rakennushankkeessa toimii Rakennustoimisto K. Tervo Oy.

Rakennustöiden on ennakoitu kestävän noin puolitoista vuotta eli urakka saataneen päätökseen helmikuussa 2024.

Hoivayksikön rakennustyömaa

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

 

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute