Sisältöjulkaisija

angle-left Siun sote suosittelee tutustumaan uusiin digitaalisiin palveluihin

Siun sote suosittelee tutustumaan uusiin digitaalisiin palveluihin

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue Siun sote lähettää digitaalisista palveluista kertovan tekstiviestin asiakkailleen 11. – 13.6.2024. Tavoitteena on rohkaista jokaista tutustumaan uusiin digitaalisiin palveluihin. Tekstiviestit lähetetään vain niille täysi-ikäisille asiakkaille, jotka ovat antaneet Siun sotelle luvan tekstiviestin lähettämiseen potilasrekisterissä olevaan numeroon. Luvan on voinut antaa terveydenhuollon asioinnin yhteydessä tai sähköisesti Medinet-palvelussa.

Tekstiviestejä lähetetään pohjoiskarjalaisille asiakkaille päiväaikaan ajalla 11. – 13.6.2024. Siun sote lähettää tekstiviestin kullekin asiakkaalle vain kerran eikä siihen voi vastata. Tekstiviestien lähettämisestä vastaa teknisesti Siun soten puhelinoperaattori.

Digitaalisista palveluista viestitään monissa eri kanavissa kesäkuun aikana. Tekstiviestit ovat yksi keino kertoa Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen asukkaille aivan uudenlaisesta palvelumuodosta ja uudesta mobiilisovelluksesta. Uusiin digitaalisiin palveluihin voi tutustua osoitteessa siunsote.fi/digi.

 

Lisätietoja:

ICT-yksikön projektisuunnittelija Marjo-Riikka Huppunen-Vänskä

013 330 3098, marjo-riikka.huppunen@siunsote.fi

Terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja Susanna Wilén

013 330 4042, susanna.wilen@siunsote.fi

Kuva odotushuoneesta, Siun Sote, kuvaaja Antti Pitkäjärvi.

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Polvijärvi-päivät & Polvijärvi-viikko 2024

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute