Sisältöjulkaisija

angle-left Vaalimainostelineet Polvijärven torille – Eduskuntavaalien ulkomainonta on alkanut asemakaava-alueella

Vaalimainostelineet Polvijärven torille – Eduskuntavaalien ulkomainonta on alkanut asemakaava-alueella

Eduskuntavaalien ulkomainonta on alkanut myös Polvijärven asemakaava-alueella. Polvijärven kunnan tekninen toimi on pystyttänyt vaalimainostelineet Polvijärven torille, ja nyt eduskuntavaaliehdokkaat voivat vaalijulisteensa näihin telineisiin ripustaa.

Kunnanhallituksen 7.12.2022 tekemän päätöksen mukaan Polvijärven asemakaava-alueella ei muita vaalimainospaikkoja ole, ellei tarkoitukseen ole asianmukaista lupaa.

Kunnan koulukiinteistöille ja niiden tonteille sekä kunnan virastojen tonteille ei vaalijulisteita saa laittaa. Vaalimainokset eivät myöskään saa näkyä vaalihuoneistoon eikä sen sisäänkäynnille. Polvijärvellä vaalihuoneistoja on yksi: vapaa-aikatalo Vapari.

Vaalimainoksia ei myöskään saa kiinnittää eläviin puihin.

Puolueet ja muut ehdokkaita asettavat ryhmät huolehtivat mainosten asettamisesta ja niiden poistamisesta. Vaalimainokset tulee poistaa viimeistään viikko vaalien jälkeen.

Vaalipäivä on huhtikuun ensimmäinen sunnuntai

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 2. huhtikuuta. Ennakkoäänestys alkaa 22. maaliskuuta ja päättyy 28. maaliskuuta.

Ennakkoon saa äänestää missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa kotimassa tai ulkomailla. Polvijärvellä ennakkoäänestyspaikkoja on yksi: vapaa-aikatalo Vapari.

Vaalipäivänä äänioikeutettu saa äänestää vain siinä äänestyspaikassa, joka on merkitty äänioikeusrekisteriin ja äänestäjälle lähetettävään ilmoituskorttiin.

 

Lisätietoa vaaleista

Vaalimainostelineet Polvijärven torilla

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute