Sisältöjulkaisija

angle-left Varaa toripaikkasi Polvijärvi-päiviltä – Kaksipäiväistä toritapahtumaa vietetään 21.-22. heinäkuuta

Varaa toripaikkasi Polvijärvi-päiviltä – Kaksipäiväistä toritapahtumaa vietetään 21.-22. heinäkuuta

Polvijärvi-päiviä vietetään tänä suvena 21. ja 22. heinäkuuta. Kaksipäiväinen, rento ja lämminhenkinen toritapahtuma kokoaa yhteen entiset ja nykyiset polvijärveläiset, paikkakunnalla mökkeilevät ja täällä muuten viihtyvät – vaihtamaan kuulumisia, nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja tekemään ostoksia. Aiempien vuosien tapaan tapahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä.

Polvijärvi-päiviä tähdittävät Marita Taavitsainen ja Elonkeruu. Torilavalle nousevat esiintymään myös paikallinen Äijät-yhtye sekä lasten ja lapsenmielisten suosikki, Teatteri-Traktorin luomus Karhuorkesteri & Omituisten otusten kerho. Polvijärvi-päivien ohjelma täydentyy vielä, joten nyt on mitä parhain hetki esittää toiveita esiintyjien sekä muutoinkin tapahtumakokonaisuuden suhteen.

Torille ja sen lähialueille nousee Polvijärvi-päivien ajaksi kymmeniä myynti- ja esittelypisteitä. Toripaikat ovat maksuttomia, ja niitä voi – ja kannattaa – jo varata. Nopeimmat ovatkin jo varauksensa tehneet. Toripaikkavarauksia ottaa vastaan Jorma Huttunen.

Polvijärvi-päivien lisäksi paikkakuntamme kesää värittää myös Polvijärvi-viikko, jota vietetään viikolla 29. Tapahtumien täyteisen viikon ohjelmassa on muun muassa toiminallinen päivä Museomäen talomuseolla, maanläheinen koko perheen tapahtuma Saarilan Maatilamatkailussa sekä avoimien ovien päivä entisillä kyläkouluilla – karaoketansseja, kesäteatteriesityksiä ja kirkkokonserttia unohtamatta. Polvijärvi-viikon tapahtumajärjestelyihin osallistuvat Polvijärven kunta, Polvijärven evankelis-luterilainen seurakunta sekä lukuisat paikalliset yhdistykset.

 

Lisätietoja Polvijärvi-päivistä:

Maaseutuasiamies Teuvo Mutanen
teuvo.mutanen@liperi.fi
Puh. 040 104 6107

 

Toripaikkavaraukset:

Jorma Huttunen
huttunenjorma00@gmail.com
Puh. 0400 170 046

Kuvituskuva Polvijärvi-päiviltä vuodelta 2023

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Polvijärvi-päivät & Polvijärvi-viikko 2024

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute