Sisältöjulkaisija

angle-left Kunnan seinäkalenteria ei toteuteta vuodelle 2024

Kunnan seinäkalenteria ei toteuteta vuodelle 2024

Polvijärven kunta ei toteuta omaa seinäkalenteria vuodelle 2024. Aikaisempina vuosina valmistettua kalenteria ovat koristaneet kunnassa otetut valokuvat ja sitä on postitettu niin asukkaille kuin mökkiläisillekin. Taloudellisista syistä kalenterin valmistamisesta on päätetty pitää ainakin taukoa. Taloustilanteen vaikuttaessa kaikkiin kunnan toimintoihin on tarkisteltava myös markkinointituotteiden kuluja.

- Ei ole pois suljettua, etteikö kalenteria jonakin vuonna vielä toteutettaisi. Koska polvijärveläiset ovat tunnetusti innokkaita valokuvaajia ja kuvia on varmaankin jo valmiina, tulemme järjestämään kuvakilpailun, sanoo kunnanjohtaja Heikki Hallikainen.


Kuvakilpailu käyntiin pian

Polvijärven kunta järjestää tänä syksynä valokuvakilpailun, jossa palkitaan kolme parasta kuvaajaa. Kilpailun teema on Polvijärven kaikki värit. Polvijärvi-kalenterin arvokasta antia ovat olleet paikkakuntaa esittelevät monipuoliset valokuvat. Kalenterin jäädessä "hyllylle" on kuitenkin tarjolla tilaisuus esitellä parhaita otoksia paikkakunnasta. 

Valokuvakilpailun aikataulusta ja ohjeista tiedotetaan lähipäivinä lisää.


Lisätietoja:


Heikki Hallikainen
Kunnanjohtaja
040 104 6001
heikki.hallikainen@polvijarvi.fi

Sanna Niskanen
Viestintäsuunnittelija
Puh. 040 104 6004
sanna.niskanen@polvijarvi.fi

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute