Sisältöjulkaisija

angle-left Polvijärven kuntoviikko houkuttelee kuntalaisia liikkumaan

Polvijärven kuntoviikko houkuttelee kuntalaisia liikkumaan

Tulevasta lauantaista alkaen Polvijärvellä käynnistyy kuntoviikko. 23.9.–1.10. järjestettävällä kuntoviikolla on monipuolinen ohjelmisto liikunnallista tekemistä. Sopivasti kesän jälkeen toteutettava viikko herättelee ihmiset jälleen liikunnan iloon ja tärkeyteen.

Kuntoviikolla on jo pitkä perinne. Alkunsa se sai 1980-luvulta Suomen Työväen Urheiluliiton aloitteesta, muistelee Polvijärven Vauhti ry:n sihteeri, Voitto Parikka:

Vuodet ovat vierineet ja kuntoviikkoa on vietetty jo lähes neljäkymmentä vuotta Polvijärvellä. Vauhti on ollut kuntoviikon alullepanija ja vuosien myötä on koottu järjestöjä tekemään yhteistyötä ja näin saatu lisää näkyvyyttä kampanjalle, Parikka kertoo.

Nyt järjestäjinä ovat mukana Polvijärven Vauhti ry, Polvijärven kunnan Vapaa-aikatoimi, Reuma ja Tules, Eläkkeensaajat, Eläkeliitto, 4H-yhdistys, Vipinää Töppösiin -hanke, Ruvaslahden kylä, Sotkuman kylä ja Solan kylä.

Kuntoviikon kohderyhmään kuuluvat kaikki lapsista senioreihin. Kuntoviikolla on tänä vuonna luvassa muun muassa tanssia, kuntosaliharjoittelua, bocciaa, tuolijumppaa ja perhepatikkaa.

Tänä vuonna ohjelmassa uutta on Ruvaslahden ja Sotkuma-Solan kylien välinen "kuntokisa", missä kylät aktivoivat asukkaita liikkeelle kuntoviikon aikana. Perinteistä on sitten esimerkiksi kuntomerkintäpiste Kylylahdessa. Extreme-rasti on monelle hieman vieraammassa paikassa, Tammenvartijan majalla, jonka paikan aktiivisimmat kuntoilijat varmasti selvittävät ja löytävät, haastaa Parikka.

Kuntoviikon ohjelma ja yhteystiedot katseltavissa Polvijärven kunnan verkkosivuilta: Vapaa-aika > Liikunta.

Kuntoviikon aktiviteetteihin osallistuneiden kesken arvotaan liikuntavälinelahjakortti. Osa liikuntaryhmistä täyttyy nopeasti ja järjestäjiltä kannattaakin tiedustella ajoissa mahtuuko mukaan.

 

Lisätietoja:

Sirpa Halonen
Vapaa-aikakoordinaattori
040 104 6204
sirpa.halonen@polvijarvi.fi

Voitto Parikka
Polvijärven Vauhti ry:n sihteeri
045 672 9746

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute