Sisältöjulkaisija

angle-left Syksyn ryhmäliikuntatunnit

Syksyn ryhmäliikuntatunnit

Polvijärvellä toteutettavat ryhmäliikuntatunnit syksyllä 2023 on koottu yhteen oppaaseen. Ohjelmistossa on monipuolisesti liikuntaa niin kokeneille, kuin vasta alkajille. Ilmaista liikuntaa on tarjolla muun muassa Vipinää töppösiin -hankkeen järjestämänä. Pääsääntöisesti maksullisia tunteja järjestävät Joensuun seudun opisto sekä Polvijärven Vauhti ry. Ryhmät ovat täyttyneet nopeasti, joten kannattaa toimia pian, jos liikuntaharrastus on vielä aloittamatta.

- Ryhmäliikunta on meillä suosittua. Esimerkiksi Vaparin torstain seniorikuntosaliryhmä on jo täynnä, mutta jonoon voi ilmoittautua. Perjantain klo 14.15 - 15.15 kuntosaliryhmään mahtuu vielä, kertoo vapaa-aikakoordinaattori Sirpa Halonen.

Pääset lukemaan ryhmäliikuntakalenteria alta löytyvästä painikkeesta. Voit myös tulostaa sen itsellesi. Paperiversiota voi pyytää vapaa-aikakoordinaattorin toimistosta Vaparilla.

Muistutuksena myös Vipinää töppösiin -hankkeen maksuton liikuntaneuvonta vuoden loppuun asti. Kun et tiedä miten aloittaisit liikunnan lisäämisen arkeesi, aloita se liikuntaneuvojan kanssa. Lue palvelusta kertova uutinen tästä.

Lisätietoja:

Sirpa Halonen
Vapaa-aikakoordinaattori
040 104 6204
sirpa.halonen@polvijarvi.fi 

Sisältöjulkaisija

Kaikki uutiset - facelift

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Mitä odotat? -banneri

Bannerimainos, jossa lukee Mitä odotat? Tutustu Polvijärven odottamattomaan välimaastoon. Lue lisää. Kuvassa hymyilevä mies ja nainen hämyisässä maatilaympäristössä, heidän takanaan nousee värikkäitä kuvituskukkia.

Instagram jakaja

Instagram etusivu

Sivu arviointi ja palaute